.

.

[Додатоци за беспилотни летала] Додатоци за беспилотни летала за DJI Mavic Pro Platinum оригинален дел - Моторна рака пред лево/десно задно/десно од задната нога на ногата за ?

[Додатоци за беспилотни летала] Додатоци за беспилотни летала за DJI Mavic Pro Platinum оригинален дел - Моторна рака пред лево/десно задно/десно

DEN 757.28

Пристапност
Залиха

Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Mavic Pro Platinum. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба. Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Mavic Pro Platinum. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. За DJI Mavic Pro Platinum оригинален дел - моторна рака пред лево/десно лево/десно од задната нога на задната нога за замена на делови од беспилотни летала Original Perfect за да го поправите вашиот Mavic Pro Platinum Genuine за DJI Поправка на паркин парнс5 делови за лева моторна рака за Choicefront за dji mavic pro platinumfront десна моторна рака за dji mavic pro platinumback лево моторна рака за dji mavic pro platinumback десната моторна рака за dji mavic pro platinumfront лево + фронт Десно + лево заден + десен заден моторна рака за DJI Mavic Pro Platinu.

Параметри на производот

Слична стока