.

.

Поетска Спартанска Футрола За Samsung Galaxy S23+ Плус 5G 6,7 инчи, Вградена Заштитна Работа На Екранот Со ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Отпечаток од Прст, Цврсто Заштитно Куќиште Отпорн?

Поетска Спартанска Футрола За Samsung Galaxy S23+ Плус 5G 6,7 инчи, Вградена Заштитна Работа На Екранот Со ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Отпечаток

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

●Samsung Galaxy S23 Плус 5g Случај Q-Воена Одделение Капка Тестиран Случај штити Вашиот Samsung Galaxy S23+ 5 G 6,7 инчи од сите агли Отпорен на удари/отпорен на Капки/Отпорен на Удари/отпорен на Гребење. ●ВРВНА ТЕКСТУРА на КОЖА ● - Елегантната, врвна текстура на кожа го покажува вашиот префинет вкус. €Samsung Galaxy S23 Плус 5g Случај Со Kickstand-Вграден извлечете kickstand за гледање без раце во режим на портрет или пејзаж. ●Куќиште Galaxy S23+ 5 G Со Заштитник на Екранот q-ВГРАДЕН ЗАШТИТНИК НА ЕКРАНОТ со печат За Отпечатоци - ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ОТСТРАНЕТЕ ГИ ВОЗДУШНИТЕ МЕУРИ ПОМЕЃУ СКЕНЕРОТ ЗА ОТПЕЧАТОЦИ и ПЕЧАТОТ за ОТПЕЧАТОЦИ. Ве молиме внимателно прочитајте ГИ СОВЕТИТЕ ЗА ПЕЧАТ НА ОТПЕЧАТОЦИ НА ДЕЛОТ ЗА ОПИС И ГЛЕДАЈТЕ ГО ВИДЕОТО ЗА ВОДИЧ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА, следете ги чекорите за непречена инсталација. ●Случај За Samsung Galaxy S23+ 5 G®- ДОПОЛНИТЕЛНА Предна Рамка, ЗА луѓе кои не сакаат да користат вградени заштитници на екранот, Poetic вклучи дополнителна предна рамка за употреба со сопствено калено стакло.

Параметри на производот

Слична стока