.

.

Utalind Universal Socket Socket Socket, 1/4 , 3/8 и 1/2 Универзални приклучоци за адаптер за свиткување, 3 компјутери за вртење на вртење на U-спојници Универзални споеви

Utalind Universal Socket Socket Socket, 1/4 , 3/8 и 1/2 Универзални приклучоци за адаптер за свиткување, 3 компјутери за вртење

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Метал Пакетот содржи : 3-парчен сет : 1/4-инчен диск, погон од 3/8-инчи и универзални споеви на влијанието на погонот од 1/2-инчен погон. Информации за големината : Вкупна должина : 43мм/1. Сигурен квалитет : Изработено од висококвалитетна конструкција на челик Chorme Vanadium со финиш за полирање на огледало, која ги има функциите на антикорозија и анти-низа за употреба долго време. Практична алатка : Целосно движење од 360 ° степени им овозможува на приклучоците за вртење на зглобовите да пристапат до целосна ротација за да достигнат тесни простори, да пристапат напорно за да стигнете до сврзувачки елементи. Широка примена : Погодно за одржување, модификација на автомобили и трансформација на приклучоци на клучот, ја зголемува флексибилноста за приклучоци и алатки за погони. Вклучен пакет : 3-парчен сет : 1/4-инчен диск, 3/8-инчен погон и 1/2-инчен погон на влијанието на Универзалните зглобови. Спецификација : Материјал : челик Chorme Vanadium. Тотална должина : 43мм/1.83inchfeatures : Изработено од висококвалитетна конструкција на челик Chorme Vanadium со финиш за полирање на огледало, која ги има функциите на антикорозија и анти-каса за употреба долго време. Целосно движење од 360 ° степени овозможува U зглобните приклучоци за вртење на зглобовите до вртење на зглобовите на зглобовите Пристапот до целосна ротација за да достигнете тесни простори, пристап до напорно за да стигнете до сврзувачки елементи.

Параметри на производот

Material:
Chorme vanadium steel.
Total length:
43mm/1.7inch; 56mm/2.2inch; 72mm/2.83inch
Features:
Made of high-quality chorme vanadium steel construction with a mirror polishing finish, which has the functions of anti-corrosion and anti-rust to use for a long time.:
Full 360° degree motion allows U joint swivel sockets to access complete rotation to reach tight spaces, access hard to reach fasteners.:
Detent grooves provide a secure connection with the drive tool, it is suitable for the square hole grooves of all hexagonal side handles:
Spring loaded ball at the end of bar locks socket into place for security and prevents dropping.:
Application:
Suitable for maintenance, car modification, and transformation of wrench sockets, increases flexibility for sockets and drive tools.:
If you encounter issues with any product, please do not hesitate to contact us, we will be happy to help you solve it. :
Слична стока