.

.

4 парчиња Кади Везови Гнездо Држач За Клип Држач За Коса Кутија За Плетење Алатки Контејнер За Боби Игла Метал Практично Квадратно Пластично Шиење Апсорпција На Ск?

4 парчиња Кади Везови Гнездо Држач За Клип Држач За Коса Кутија За Плетење Алатки Контејнер За Боби Игла Метал Практично Квадратно Пластично

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

ПЕРНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ на ИГЛИЧКИ овие иглички се мали, затоа, можете лесно да ги чувате Погоден за патување или домашна употреба. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ИГЛИЧКИ магнетна игла со големина на чанта држи бројни игли недопрени за лесен избор, за игли и конци и мал метал итн. ПРЕНОСЛИВА ИГЛА КУТИЈА Четири комбинации на бои се доволни за употреба, можете да ги чувате иглите што не ги користите во неа за лесно складирање и складирање. КУТИЈА за ИГЛА за ШИЕЊЕ користи држач за магнетни иглички, не е дизајниран за чување игли, исто така може да складира игла, штипки, клипови за хартија, клинци, завртки или други метални предмети. КУТИЈА ЗА ИГЛА за ВЕЗЕЊЕ кутијата е наменета за држење или складирање игли, игла, клипови, клинци и друга метална алатка за шиење. Пакетот Вклучува 4 x Магнетни Иглички Карактеристики-Специјален подарок за вашето семејство, пријатели, љубители НА САМОДОВЕРБА итн. Корисно кога сакате да пробате разни стил во вашето уметничко дело. - Оваа кутија е издржлива за долги години на користење и ќе ве придружува задоволително. - Мал и лесен, многу лесен за носење и складирање. Погоден за патување. - Големина : Околу 8, 80Х8, 80Х2, 00см/ 3, 46Х3, 46Х0, 79инч.

Параметри на производот

Слична стока