.

.

ПОЗДРАВ Снег Чевли Шила, 5 Заби Грчеви Силна И Стабилна Зголемување На Влечење За Мажи За Пешачење За Планинарењеи За Активности. За Жени

ПОЗДРАВ Снег Чевли Шила, 5 Заби Грчеви Силна И Стабилна Зголемување На Влечење За Мажи За Пешачење За Планинарењеи За Активности.

DEN 444.32

Пристапност
Залиха

●СИЛЕН и СТАБИЛЕН ● Погоден за 36-49 чевли, цврсто фатете ја земјата или мразот за да одите безбедно, не е лесно да се скрши ●ДОБАР ЕФЕКТ е изработен од висококвалитетен силиконски материјал и инкрустиран со пет тврди челични клинци за да се постигне најдобар ефект. ●ШИРОКАТА АПЛИКАЦИЈА може да одговара со различни спортски чевли, погодни за планинарење, пешачење и активности. ●ЛЕСЕН и ПРЕНОСЛИВ ● Лесен и пренослив, не оптоварувајте чевли, преклопливи, лесни за носење и складирање. ●ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВЛЕЧНАТА СИЛА●корисно е да се обезбеди зголемена влечна сила во различни пејзажи и е идеален партнер за скијање и чевли за пешачење. ●СИЛЕН и СТАБИЛЕН ● Погоден за 36-49 чевли, цврсто фатете ја земјата или мразот за да одите безбедно, не е лесно да се скрши. ●ДОБАР ЕФЕКТ е изработен од висококвалитетен силиконски материјал и инкрустиран со пет тврди челични клинци за да се постигне најдобар ефект. ●ШИРОКАТА АПЛИКАЦИЈА може да одговара со различни спортски чевли, погодни за планинарење, пешачење и активности. ●ЛЕСЕН и ПРЕНОСЛИВ ● Лесен и пренослив, не оптоварувајте чевли, преклопливи, лесни за носење и складирање. ●ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВЛЕЧНАТА СИЛА●корисно е да се обезбеди зголемена влечна сила во различни пејзажи и е идеален партнер за скијање и чевли за пешачење. Корисно е да се обезбеди зголемена влечна сила во различни пејзажи и е идеален партнер за скијање и пешачки чевли.

Параметри на производот

Item Type:
 Snow Shoe Spikes
Material:
 Silicone
Color:
As Picture Shown
Suitable Shoe Size:
36-49
Size:
Approx. Free Size
Weight:
Approx. 93.0g/3.3oz
Package List:
1 Pair x Snow Shoe Spikes  :
Слична стока