.

.

Trukd Hualu Box Wallид виси декора за складирање Декоративни деснички десктоп рутер кутија WiFi рутер Организатор Декоративен рутер кутија Декорирајте го wallидниот рутер за ?

Trukd Hualu Box Wallид виси декора за складирање Декоративни деснички десктоп рутер кутија WiFi рутер Организатор Декоративен рутер

DEN 670.40

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : 1 x рутер модем за складирање на кутија за складирање на полици за складирање на полици со густа веѓи насмеана лице и шема Карактеристики : Главно направени од ПВЦ без рабови, тој е безбеден и удобен кутии за складирање на рутерите. Декоративен рутер Hider : не чувајте деца да не допираат приклучоци и кутијата за полици на рутерот на уредот. Информации за стоки : Организатор на рутер и кабел, тоа е испуштено за да може добро да го смести рутерот и не треба повторно да ја дупчи дупката. Електричните жици на прикривачот Повеќето рутери не доаѓаат со кутија за складирање, а рутерите ќе бидат покриени со прашина, дури и ако е секогаш затворен. Полицата на wallидот на рутерот : Одлична изведба на дисипација на топлина, одржувајте го уредот што работи нормално.pvc зелено дрво- пластика, не-токсична и еколошка за животната средина за вашиот Wi Fi рутер, ТВ гејмер и поставена горната кутија итн. Решетката за складирање на полица со густа веѓи насмеана лице и образец на обрасци, главно изработени од ПВЦ без рабови, тој е безбеден и удобен кутии за складирање на рутерите. Чувајте ги децата од допирање на приклучоци и решени кутии за полица за рутер на уреди.

Параметри на производот

Слична стока