.

.

Хомојојо 8 парчиња Велигденска Торба За Прибор За Јадење Адорно Пара Меса Де Држачи За Прибор Во Облик На Јајце Торби За Вилушки За Зајаци Велигденски Рамни Садови ?

Хомојојо 8 парчиња Велигденска Торба За Прибор За Јадење Адорно Пара Меса Де Држачи За Прибор Во Облик На Јајце Торби За Вилушки

DEN 151.36

Пристапност
Залиха

неткаени ткаенини Вилушка Торба : Дизајн На Зајак : симпатичните ракави за вилушка за сечење зајаци доаѓаат со компактна големина, лесни за носење и погодни за декор на масата за вечера. Организатор На Садови за зајаци : овие кеси за вилушка за сечење се изработени од главен материјал, кои се издржливи и практични за трајна употреба. Велигденски Торбички За Садови : ТОРБИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ВИЛУШКИ Овие прекрасни торби за прибор за јадење можат да ги направат вашите секачи и вилушки поубави и слатки. Велигденска Торба За Прибор за Јадење : ТОРБА ЗА ПРИБОР ЗА ЗАЈАЦИ - овие торби за држачи за сребрени садови може да се применат за различни прилики, како Што Се велигденска забава, залихи за забави за зајачиња, забавна забава за зајачиња, семеен собир, свадба, роденден и туш за бебиња, за да ви донесат на вас и вашите деца среќно и топло чувство за забава. Празнична Торбичка За Прибор за Јадење : ТОРБИЧКА ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ - држачите за прибор за јадење за зајаче се приближно. 22, 7х11см, кои добро се совпаѓаат со вашите садови; кога ќе ја поставите трпезата На Велигден, тие можат да обезбедат доволно простор за вашите садови без да заземаат премногу простор. Пакетот Вклучува 8 кеси За Садови Карактеристики-Големина : 22, 70Х11, 00Х0, 20см/8, 92Х4, 32Х0 држач за прибор за јадење за зајаци. - Боја : Зелен ракав за прибор за јадење-Материјал : неткаени ткаенини торба за прибор за јадење во форма на зајак-лесен дизајн, практичен за употреба. Погоден за домот и ресторанот. Велигден тематските дизајн нагласува празнична атмосфера велигден зајаче прибор за јадење носителот. - Вилушките и чантите за сечење се украс на трпезата На Велигден за да ја осветлат вашата чанта за држач за рамни садови за вечера. - Овие еластични велигденски елементи кеси за складирање прибор за јадење можат да ги направат вашите садови повеќе организатор на садови за зајаци од висока класа.

Параметри на производот

Слична стока