.

.

ЗКТЛ Риба Пароброд Од Нерѓосувачки Челик, Ловокрадец Пароброд Тава Елипсовидна Форма, Акции За Парење Риба, Супа Што Врие, Специјална За Индукциски Шпорет, Двослое?

ЗКТЛ Риба Пароброд Од Нерѓосувачки Челик, Ловокрадец Пароброд Тава Елипсовидна Форма, Акции За Парење Риба, Супа Што Врие, Специјална

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

● Нашиот професионален сад за риби на пареа може целосно да ги реши ваквите проблеми Може да ја испари целата риба и да ја заклучи оригиналната исхрана. ●Изработена од нерѓосувачки челик 304, површината за готвење брзо ја шири топлината и рамномерно се дистрибуира. Полираната површина со рачка за дизајн отпорна на топлина лесно се чисти. ●Совршен за парење риба, морска храна, пченкарен леб, компир, Груби зрна, житарици, зеленчук, јајца. Може да пече и супа од вриење и тестенини. ●Голем капацитет може да готви нешто големи предмети како што се печена мисирка, комплетна голема риба. Или загрејте повеќе предмети одеднаш за да заштедите време. ●Користете во шпорет на гас, електричен керамички и халоген шпорет, индукциски шпорет. Безбедна машина за миење садови, делови од нерѓосувачки челик безбедна рерна до 500°F и стаклен капак до 350°F. Карактеристики : 1. Погоден е и за повеќе врвови за готвење.

Параметри на производот

Size:
38.7*25*10.8cm
Material:
304 stainless steel
Weight:
2326g
Color:
Silver
Package include:
1 * Fish poacher:
1 * Steam stand:
1 * Plate:
1* Plate clip :
Слична стока