.

.

GONEBIN 1pcs Херметички Контејнер За Складирање Храна - Бпа Слободен Јасно Пластични Кујна И Оставата, Чајната Кујна Организација Канистри Со Издржливи Капаци За Житни ?

GONEBIN 1pcs Херметички Контејнер За Складирање Храна - Бпа Слободен Јасно Пластични Кујна И Оставата, Чајната Кујна Организација Канистри Со

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Чувајте Ја Храната Сува И Свежа : со специјален механизам за запечатување, можете безбедно да ги отворите или затворите нашите пластични садови користејќи само два прста Едноставно превртете го прстенот за да го отворите или превртете го прстенот надолу за да се заклучи и запечати. Висок квалитет : изработен е од висококвалитетни материјали за да се осигура дека храната е и свежа, а садот за складирање е доволно издржлив за долгорочна употреба. Чувајте ги вашите табли организирани : Овие контејнери лесно можат да се вклопат во вашите кабинети и да заштедат многу простор во оставата, чајната кујна и ормарите за подобра организација на кујната. Мултифункционална употреба : Секој сад за складирање храна од житни култури може подобро да обезбеди свежина и здравје на материјалите во садот за складирање храна и се користи за складирање тестенини, ориз, тестенини, кучиња, мачки, храна за домашни миленици и организатор на кујна.

Параметри на производот

Material:
Plastic
Color :
Pink/ Green / Blue
Size :
600 ml 9.5*8.5 cm / 3.74*3.34 in
Weight:
About 60 g
Packing list:
1 Piece Food Storage Box:
Слична стока