.

.

ТОПКУ ПРЕДВОДЕНА Од Килибар Виљушкар Светилник Строб Предупредување За Безбедност На Светлината Трепкачки Светла За Виљушкар Колички За Голф ХИВ Автомобили Ками?

ТОПКУ ПРЕДВОДЕНА Од Килибар Виљушкар Светилник Строб Предупредување За Безбедност На Светлината Трепкачки Светла За Виљушкар

DEN 462.40

Пристапност
Залиха

Qézy High Vidibile ® ОВАА LED Килибарна Виљушкар Светилник Strobe светло исклучително светла трепка итни светла, светилник светлина има вкупно 30 ултра-светла led светилка монистра, LED светилник предупредува приближува возила на патот за да се забави и пристап безбедно Им помага на одговорните за итни случаи да ве видат покрај патот. Посветла и поефикасна од стандардната ЛЕД строб светлина. Видливи во текот на дневните услови. Шаблони Од 3 Светли Трепкања Со 1 Секунда Помеѓу Нив. Издржлив Компјутерски Објектив и Подобар Квалитет на Светлината. Ниска Потрошувачка На Енергија И Ниска Топлина. Самостојна ЛЕР, Не Е Потребен Надворешен Трепкач. Qw повеќе Апликации, Компатибилни Со Сите оние возила опремени со Извор на Енергија од 10-110 V, исто така одлични за возила за итни случаи, градилишта, поштенска услуга, снежна машина, камиони, виљушкар, трактор, колички за голф, ХИВ, АТВ, безбедност, полиција, пожарникар, волонтерска служба,полицајци, итн.исто така, може да се користи како надворешно осветлување за планинари, алпинисти, јахти и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока