.

.

Преносен вентилатор на вратот, ФАНДЕЛ НА ФАНДЕЛОВНИОТ ФАНСКИ ВЕСНИК НА ВЕРКИОТ ВЕЕ ВЕЕ ФАН за ладење на чипови, капацитет на батерија од 5200mAh, режим со 3 брзини, LED ди?

Преносен вентилатор на вратот, ФАНДЕЛ НА ФАНДЕЛОВНИОТ ФАНСКИ ВЕСНИК НА ВЕРКИОТ ВЕЕ ВЕЕ ФАН за ладење на чипови, капацитет на батерија

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

【Надграден вентилатор на вратот】-Ние целосно го надградивме овој преносен вентилатор на вратот, користејќи ја најновата генерација на полупроводничка технологија за ладење, која може ефикасно да се олади и да го направи вратот да се чувствува ладно за три секунди 【Супер батерија век , компатибилен со компјутер, полнач за мобилни телефони, банка за напојување, итн. за да се спречи ненадејно слабеење на електрична енергија. Вртот на прстенот во форма на У е ергономски дизајниран со прилагодливост на 150 °. 【Бесплатен и моќен】-Моќниот мотор на вентилаторот на вратот обезбедува силен проток на воздух, а секој сет на мултипликатори на ветер со двојни канали на вител. Дизајн без лисја, нема да цица коса, побезбеден за употреба. 【Било какви прилики-овој вентилатор за вратот без раце со чип за ладење е совршен за лично ладење, активности на отворено, канцеларија, патувања.

Параметри на производот

Battery capacity:
5200 mAh
Voltage working range:
7 (V)
Wattage:
3.5 Watt
Charging Hours:
3.5 H
Running time:
3-15 hours(depending on the use of scenarios and gears)
Слична стока