.

.

Aboofan 4 сетови 2023 I Декорации за украси комплет за коса мажи тиара сини жени тијари дипломирани капачиња, подароци за подароци, момче дипломирани студенти дипломирал?

Aboofan 4 сетови 2023 I Декорации за украси комплет за коса мажи тиара сини жени тијари дипломирани капачиња, подароци за подароци,

DEN 382.56

Пристапност
Залиха

Легура, сатен Партија SASH- Градската круна има дизајн на чешли, така што може да се поправи на вашата коса стабилно, не е лесно да се лизне. Декорации за дипломирање- Градската круна има дизајн на чешли за фирма, а вреќата има соодветна структура за лесно носење. Сет на постдипломски круни Саш- сетот за постдипломски забави во 2023 година е украси за постдипломски забави, прописи за дипломирање и се носи на церемонии и забави за дипломирање. Градска круна- Дипломираната забава Саш дипломирана круна Саш Постави комплет за појас и круна е неопходен додаток за облека за вашата церемонија на дипломирање. Пораза на рамената- круна, врежана со постепена азбука и две мали странични чешли, е изработена од легура и украсена со сјаен кристален ритам. Партија SASH- Градската круна има дизајн на чешли, така што може да се поправи на вашата коса стабилно, не е лесно да се лизне. Декорации за дипломирање- Градската круна има дизајн на чешли за фирма, а вреќата има соодветна структура за лесно носење. Сет на постдипломски круни Саш- сетот за постдипломски забави во 2023 година е украси за постдипломски забави, прописи за дипломирање и се носи на церемонии и забави за дипломирање. Градска круна- Дипломираната забава Саш дипломирана круна Саш Постави комплет за појас и круна е неопходен додаток за облека за вашата церемонија на дипломирање. Пораза на рамената- круна, врежана со постепена азбука и две мали странични чешли, е изработена од легура и украсена со сјаен кристален ритам. Список на пакети 4 компјутери X 1 × SASH 4 PCS X 1 × Crown Chartes -Материјал : легура, додаток за костуми за сатен постепено -големината на вреќата е погодна за повеќето луѓе, а градежната круна има соодветна големина што е пријатно за вас Носете дипломирање Саш и круна Тијара.

Параметри на производот

Слична стока