.

.

Нахен Професионален професионален ранец за прва помош ранец празен, компактен комплет за траума за ранец за прва помош за итни случаи дома на отворено, кампување с?

Нахен Професионален професионален ранец за прва помош ранец празен, компактен комплет за траума за ранец за прва помош за итни случаи дома на

DEN 831.84

Пристапност
Залиха

✔ Светла и дополнителен простор : Целокупната димензија на малиот комплет за прва помош е 15,74 '' x 1181 '' x 5,9 '' и тежина само 1 кг. Адитациониот простор ви овозможува да додадете прилагодени предмети како турнир и завои за итни случаи. ✔странг и преносна : торбата за прва помош направена од водоотпорна најлон крпа за екстремни авантури, стабилна и може да ги издржи најтешките услови. ✔ Внатрешна содржина на вода : Вода отпорна на торбата и сите внатрешни компоненти се заштитени од оштетување на водата во трајни ламинатни торбички. ✔ Апликабилност : Тој е добро организиран во повеќе прегради и сè уште има дополнителен простор за додавање на повеќе лични предмети. Тоа е само вистинската големина да се вклопи во вашиот RV, ATV, јахта, брод, џип, велосипед или мотор. Comm Комптензивен третман со прва помош : Комплетот за прва помош на траума содржи повеќе од доволно снабдување за лекување на едно семејство или група пријатели под итни околности. Совршено за грижа за какви било медицински или итни потреби за време на авантурите на отворено, како што се кампување, пешачење, пловење, патување, момчиња извидници, планински велосипедизам и сл.

Параметри на производот

Material:
Waterproof nylon cloth
Dimensions:
15.74'' x 11.81'' x 5.9''
Net weight:
1kg
(Does not contain any accessory items):
Package Included:
1X Professional Survival First Aid backpack(Only empty package) :
Слична стока