.

.

DOITOOL Нерѓосувачки Челик Почиста Пета Бричење Педикир Нога Датотеки Отстранувач: Нозете Rapp За Мртва Кожа Нога Чистач За Нозе 3pcs Случаен Боја Ноктите Тример Педикир ?

DOITOOL Нерѓосувачки Челик Почиста Пета Бричење Педикир Нога Датотеки Отстранувач: Нозете Rapp За Мртва Кожа Нога Чистач За Нозе

DEN 160.16

Пристапност
Залиха

Изработен од врвен материјал, издржлив и пријателски за кожата Пренослив и лесен, лесен за носење и употреба. Најдобра професионална алатка за нега на стапала дома, која дава и мазни стапала за лесно одење и стоење. добар материјал дизајн, кој може да обезбеди безбедност и подобрување на ефикасноста. Совршена датотека за стапала, погодна за дами, мажи и старешини кои имаат тврда и испукана кожа на стапалата. Добра нога мртва кожа отстранете ја алатката што нема да зазема премногу простор. Изработен од врвен материјал, издржлив и пријателски за кожата. Пренослив и лесен, лесен за носење и употреба. Најдобра професионална алатка за нега на стапала дома, која дава и мазни стапала за лесно одење и стоење. добар материјал дизајн, кој може да обезбеди безбедност и подобрување на ефикасноста. Совршена датотека за стапала, погодна за дами, мажи и старешини кои имаат тврда и испукана кожа на стапалата. Добра нога мртва кожа отстранете ја алатката што нема да зазема премногу простор. Опис Педикир Фајлови За Стапала Отстранувач На Калус : Стапала Рапа За Мртов Чистач за Стапала за Стапала 3 парчиња Карактеристики На Случајна Боја-Материјал : Пластичен песок, бел челик жад песок - Боја : Случајна Боја.

Параметри на производот

Слична стока