.

.

Кутија За Складирање На Страничната Врата На Фрижидерот Пренослива Кутија За Складирање На Маса За Складирање Торба За Хартија Калапи За Зачини Со Капаци За Заврт?

Кутија За Складирање На Страничната Врата На Фрижидерот Пренослива Кутија За Складирање На Маса За Складирање Торба За Хартија Калапи

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Висококвалитетна Структура Изработена Од Издржлив Пп Материјал Функционалноста И Разноврсноста Го Олеснуваат Редењето На Овие Канти Заедно Или Ставањето Рамо До Рамо. Повеќе Прегради За Складирање Можат Да Бидат Наредени Уредно Без Да Ги Менувате Нозете. Овие Разноврсни Кутии За Складирање Можат Да Бидат Во Секоја Просторија Во Вашиот Дом, И Можете Да Ги Користите За Чување Мали Предмети Како Полици За Книги, Вреќи, Зачини, Клипови За Хартија И Многу Повеќе. Преносливите Вградени Странични Рачки Што Лесно се држат Го Олеснуваат Транспортот Од До друга. Овие Пластични Кутии За Складирање Се Совршени За Организација На Оставата, Чајната Кујна И Кујната. Овие Проѕирни Кутии За Складирање Што Се Редат Се Совршени За Секаде Во Вашиот Дом. ИДЕАЛНИ ОПЦИИ За СКЛАДИРАЊЕ Овие Канти со Мал капацитет се Совршени за Создавање И Уреден Фрижидер или Кујна. Совршен За Складирање Во Кујна, Оставата, Чајната Кујна, Складирање Во Фрижидер И Оставата, Чајната Кујна Или Ормарите За Складирање.

Параметри на производот

Слична стока