.

.

Луксузни корејски Нерѓосувачки Краеви Садови Во Златен Стил За Повеќекратна Употреба Домашни Стапчиња За Јадење Метални Зашилени Не-Златни Нелизгачки Јапонски Л?

Луксузни корејски Нерѓосувачки Краеви Садови Во Златен Стил За Повеќекратна Употреба Домашни Стапчиња За Јадење Метални Зашилени Не-Златни

DEN 114.72

Пристапност
Залиха

СТАПЧИЊАТА за ЈАДЕЊЕ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК користат Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки Челик Без вкус, и не кородира. ДОЛГИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ користат Кинески стапчиња За јадење Погодни за дома, ресторан, хотел, патување, за какви било вечери под Влијание На Азија, суши ноќи и Какви било Азиски специјални производи, супа Од Тестенини, Ноќ За Суши, сад За Ориз, Шабу - шабу, корејска СКАРА. СТАПЧИЊАТА за ЈАДЕЊЕ користат стапчиња за јадење од нерѓосувачки челик со цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. КОРЕЈСКИТЕ МЕТАЛНИ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ завршуваат Без Вкус и не кородираат. ОБУКАТА за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ користи стапчиња за јадење од нерѓосувачки челик со цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. СТАПЧИЊАТА за ЈАДЕЊЕ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК користат Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки Челик. Без вкус, и не кородира. ДОЛГИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ користат Кинески стапчиња За јадење Погодни за дома, ресторан, хотел, патување, за какви било вечери под Влијание На Азија, суши ноќи и Какви било Азиски специјални производи, супа Од Тестенини, Ноќ За Суши, сад За Ориз, Шабу - шабу, корејска СКАРА. СТАПЧИЊАТА за ЈАДЕЊЕ користат стапчиња за јадење од нерѓосувачки челик со цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. КОРЕЈСКИТЕ МЕТАЛНИ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ завршуваат Без Вкус и не кородираат. ОБУКАТА за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ користи стапчиња за јадење од нерѓосувачки челик со цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност. Пакетот Вклучува 1 х Пар Стапчиња За Јадење Карактеристики-Големина : 23 х 1 х 0,5 см корејски стапчиња за јадење. - Материјал : Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки челик.

Параметри на производот

Слична стока