.

.

Индикатор за Напон на батеријата, Лцд-Дисплеј Пренослив Опсег На Напон За Заштита Од Обратна Врска 8-63В Батериски Метар Лесен ЗА Р. В.

Индикатор за Напон на батеријата, Лцд-Дисплеј Пренослив Опсег На Напон За Заштита Од Обратна Врска 8-63В Батериски Метар Лесен

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Опсег 8 V‑63 V : опсегот на Мерење На Напон Е 8 V‑63 V, висока точност, чувствителен одговор, точни резултати од мерењето Едноставно За Поврзување : Безбедно за употреба и едноставно за поврзување. Мерачот на батеријата е опремен со дизајн за заштита од обратна врска, обратното поврзување нема да изгори. Пренослив : овој мерач на батерии е мал по големина, лесен по тежина и лесен за носење со вас за да ви помогне во работата. Лцд-Дисплеј : мерачот на батеријата е опремен со ЛЦД-дисплеј, што го прави приказот на податоците јасен и интуитивен и е поудобен за употреба. Моќност и Напон : инструментот може да прикаже услови за напојување и напон и може да се избере режим на мирување, што е многу погодно. Моќност и Напон : инструментот може да прикаже услови за напојување и напон и може да се избере режим на мирување, што е многу погодно. Опсег 8 V‑63 V : опсегот на Мерење На Напон Е 8 V‑63 V, висока точност, чувствителен одговор, точни резултати од мерењето. Лцд-Дисплеј : мерачот на батеријата е опремен со ЛЦД-дисплеј, што го прави приказот на податоците јасен и интуитивен и е поудобен за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Battery Meter
Material:
PCB
Meter Model:
LY7B
Voltage Range:
8-63V
How to Use:
Can use bayonet type with shell voltmeter installation method for easy installation. :
Package List:
1 x Battery Meter :
1 x Cable:
Слична стока