.

.

Писмо И Добредојде Матрици За Сликање На Дрво Еднократно-Азбука Матрици Со Ова е нас &засилувач; Дома Слатка Дома Матрици за Занаети &засилувач; Знаци - Големи Матри?

Писмо И Добредојде Матрици За Сликање На Дрво Еднократно-Азбука Матрици Со Ова е нас &засилувач; Дома Слатка Дома Матрици за Занаети &засилувач;

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

СЕТ ЗА МАТРИЦИ ЗА ВАШИОТ УНИКАТЕН ДОМАШЕН ДЕКОР : Дополнете го вашиот домашен декор и создадете свои уникатни знаци со нашите прекрасни матрици за сликање Матрицата се состои од 8 матрици со димензии 5,85" х 14,5 " инчи. Матрици со букви од 2 инчи, мали букви 1,5 инчи и броеви 2 инчи. ИЗДРЖЛИВИ И ЕДНОКРАТНО-поради високиот квалитет на нашите матрици, тие се идеални за повторна употреба и можат да траат со години. Користете, измијте, исплакнете, повторете. ШИРОКА УПОТРЕБА НА АПЛИКАЦИЈА-Изработена од еколошки материјал кој има идеална флексибилност за сликање на повеќето површини, вклучувајќи дрво, ткаенина, ѕидови, платно, подови, мебел и многу повеќе. Ние сме доверлив бренд со трговски марки ВО САД и ако не сте задоволни од која било причина, ние ќе ја вратиме вашата нарачка. СЕТ ЗА МАТРИЦИ ЗА ВАШИОТ УНИКАТЕН ДОМАШЕН ДЕКОР : Дополнете го вашиот домашен декор и создадете свои уникатни знаци со нашите прекрасни матрици за сликање.

Параметри на производот

Слична стока