.

.

Проширена Заграда ЗА ТАБЛЕТИ ВГЕБИ, Држач За Држач За Држач За Таблети Со Беспилотни Летала Далечински Управувач Што Може Да Се Преклопи Продолжен Држач За Држач З?

Проширена Заграда ЗА ТАБЛЕТИ ВГЕБИ, Држач За Држач За Држач За Таблети Со Беспилотни Летала Далечински Управувач Што Може Да

DEN 125.92

Пристапност
Залиха

ФИНА ИЗРАБОТКА : Мала големина, Лесна, лесна за чување и носење Покрај тоа, ширина на таблетот за поддршка на држачот : 115мм-145мм, Л ширина на таблетот за поддршка на заградата : 150ММ-180мм. ДОБРО ОПРЕМЕН : дебелина на стегање од 12мм, може да се користи и таблет КОМПЈУТЕР со куќиште, лесна и брза инсталација, многу практична. КОМПАТИБИЛЕН со : Оваа Таблета Продолжена Заграда е погодна За Мавиќ Воздух 2 беспилотни летала далечински управувач и таблет КОМПЈУТЕР. СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ : Држачот за Држач за Таблети Со Дрон е изработен од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е цврст, издржлив и долг работен век. ГАРАНЦИЈА : ние се стремиме да обезбедиме подобро искуство на клиентите. Во однос на секој проблем на овој производ, можете да испраќате е-пошта што е можно поскоро. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Продолжена Заграда Материјал : Абсколор : Црна Количина : 1 парчиња опрема : За Mavic Air 2 Drone Options : S, Ls Поддршка Ширина На Таблетот : Прибл.

Параметри на производот

Слична стока