.

.

ЛЕД Ноктите Вежба Машина Ноктите Вежба Полнење Безжичен Ноктите Вежба Машина 18000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Полнење Преносни Домашен Салон Електрични Ноктите Датотека Мани?

ЛЕД Ноктите Вежба Машина Ноктите Вежба Полнење Безжичен Ноктите Вежба Машина 18000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Полнење Преносни Домашен Салон Електрични

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

✿●Сет За Дупчалки За нокти ● достапни Се Повеќе дупчалки За нокти, со различна функција, отстранете ја мртвата кожа и калуси, ефикасно полирање и средување на ноктите, лесни за инсталирање ✿€LED Дисплеј●Јасно прикажување на преостанатиот капацитет на батеријата и брзината на брзината. Едноставно и јасно копче, погодно за ракување со уметник за нокти, практично за употреба. ✿●Дизајн На полнење ● основата е дизајнирана со полнење Со двоен Тип Ц, батерија и приклучок за двојна употреба, може да се користи додека се полни, внимателен и сигурен. ✿●Може да се вклучат Прилагодлива Брзина и Насока 3 брзини на брзина, прилагодлива насока на ротација, можете да ја регулирате според реалните потреби, високи перформанси. ✿●Пренослив Дизајн Е Во Согласност со ergономскиот дизајн, рачката што не се лизга, лесна и удобна за држење. Мала тежина и мала, лесна за чување и носење, погодна за домашен и салон за нокти.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Drill Machine
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium Ion Battery (Built In)
Battery Capacity:
500mAh
Rotating Speed:
18000rpm
Package List:
1 x Host6 x Nail Drill Bit2 x Storage Box1 x USB Charging Cable1 x Manual1 x Charging Dock
Слична стока