.

.

Чистач на пареа со висок притисок, разноврсна суво влажно регулирање со чистач на пареа со висок притисок лесно растворете го маслото 115 ℃ Највисока температура за

Чистач на пареа со висок притисок, разноврсна суво влажно регулирање со чистач на пареа со висок притисок лесно растворете го маслото

DEN 1304.00

Пристапност
Залиха

Чистење на висока температура : Највисоката температура може да достигне 115 ℃, кога температурата на пареата достигнува 100 ℃, лесно може да го раствори маслото и да го убие поголемиот дел од валканите Домашна употреба : Поддржете различни функции за чистење, може да се користат сите видови на уреди за домаќинство, грејачи на вода, фрижидери и така натаму. Широко применливо : Надградете го сувото и влажното регулирање на пареата, прилагодете го снабдувањето со вода, може да исчисти климатизација, аспираторот, машината за перење, софата, автомобилот и така натаму. Заштита на безбедност : Повеќе уреди за заштита на безбедност, исклучување на ограничувањето на температурата, истекување на дизајн за заштита на сопирачките, без безбедносни ризици за експлозија на котел, за да се обезбеди безбедност на целата машина. Без загадување : Помалку потрошувачка на вода при чистење, нема потреба да додавате детергент, да го намалите загадувањето во околината при чистење. Чистење на висока температура : Највисоката температура може да достигне 115 ℃, кога температурата на пареата достигнува 100 ℃, лесно може да го раствори маслото и да го убие поголемиот дел од валканите. Домашна употреба : Поддржете различни функции за чистење, може да се користат сите видови на уреди за домаќинство, грејачи на вода, фрижидери и така натаму. Широко применливо : Надградете го сувото и влажното регулирање на пареата, прилагодете го снабдувањето со вода, може да исчисти климатизација, аспираторот, машината за перење, софата, автомобилот и така натаму. Заштита на безбедност : Повеќе уреди за заштита на безбедност, исклучување на ограничувањето на температурата, истекување на дизајн за заштита на сопирачките, без безбедносни ризици за експлозија на котел, за да се обезбеди безбедност на целата машина. Без загадување : Помалку потрошувачка на вода при чистење, нема потреба да додавате детергент, да го намалите загадувањето во околината при чистење. Широко применливо : Надградете го сувото и влажното регулирање на пареата, прилагодете го водоснабдувањето, може да исчисти климатизација, аспираторот за опсег, машината за перење, софата, автомобилот и така ON2. Чистење на висока температура : Највисоката температура може да достигне 115 ℃, кога температурата на пареата достигнува 100 ℃, лесно може да го раствори маслото и да го убие поголемиот дел од валканиот3. Заштита на безбедност : Повеќе уреди за заштита на безбедност, исклучување на ограничувањето на температурата, истекување на дизајн за заштита на сопирачките, без безбедносни ризици за експлозија на котел, за да се обезбеди безбедност на целата машина4.

Параметри на производот

Item Type:
High Pressure Steam Cleaner
Material:
ABS
Water Flow:
260-350ml water per min
Steam Pressure:
250-300KPa
Outlet Temperature:
>100℃, maximum 115℃
How to Use:
1. Screw on the nozzle and brush head first and place them on the platform. Plug in and put the intake pipe into the water source. Press the power switch on the machine body.:
2. About 10 seconds after electricity, there is steam ejection.:
3. In the cleaning use, the steam will first wet the object to be cleaned, and then put on the appropriate brush head, spray and brush, brush after the steam spray again, and finally wipe the dirt with a towel.:
Package List:
1 x Cleaning Machine:
1 x Airbrush:
1 x Nozzle:
2 x Nylon Brush:
2 x Copper Brush:
4 x Rubber Ring:
Note:
1. Liquids or vapors should not be directed against people or animals, or directly towards devices containing electrical components, such as the inside of ovens.:
2. The power plug should be unplugged after use and during maintenance.:
Слична стока