.

.

Чистење четка за чистење на четка за чистење автомобил гума тркала гума четка тркала гума четка за четка тркала детали за четка за четкички гума детали четка пласт?

Чистење четка за чистење на четка за чистење автомобил гума тркала гума четка тркала гума четка за четка тркала детали за четка за четкички

DEN 971.20

Пристапност
Залиха

И четка за патоказ- изработена од пластични материјали, четката е компактна и практична, професионална и издржлива Четка за чистење на автомобили- со ергономски дизајн, долга рачка, лесна за држење, ќе ја олесни вашата работа за чистење. Детали за чистење на гуми за автомобили- четкање влакната со густи, редовни, чистење и издржливо, што ќе ве раздели добро. Автоматско детализирање на четка за миење автомобили- ќе биде добар избор за да ги исчистите гумите на автомобилот, што може да игра одличен ефект на чистење. Четка за гуми за мотоцикли- Мулти-функционална алатка за чистење, широк спектар на апликации, лесен за складирање, ви донесува подобро искуство. И четка за патоказ- изработена од пластични материјали, четката е компактна и практична, професионална и издржлива. Четка за чистење на автомобили- со ергономски дизајн, долга рачка, лесна за држење, ќе ја олесни вашата работа за чистење. Детали за чистење на гуми за автомобили- четкање влакната со густи, редовни, чистење и издржливо, што ќе ве раздели добро. Автоматско детализирање на четка за миење автомобили- ќе биде добар избор за да ги исчистите гумите на автомобилот, што може да игра одличен ефект на чистење. Четка за гуми за мотоцикли- Мулти-функционална алатка за чистење, широк спектар на апликации, лесен за складирање, ви донесува подобро искуство. Карактеристики на четката за чистење на пакетите 1 x - може ефикасно да гребете и оштетуваат на површините на вашиот автомобил и полесно да ги исчистат тркалата. - ќе биде добар избор за да ги исчистите гумите на автомобилот, што може да игра одличен ефект на чистење.

Параметри на производот

Слична стока