.

.

Отстранувач на Spurtar Stud Fit 1/4 до 3/4 Сплитер на орев за екстрактор на завртки со ножниот ролери и камп за заклучување, алатка за екстрактор на столче за отстранување на ?

Отстранувач на Spurtar Stud Fit 1/4 до 3/4 Сплитер на орев за екстрактор на завртки со ножниот ролери и камп за заклучување, алатка

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Оваа алатка е идеална за отстранување на оштетување, 'рѓосано, тврдоглаво обетка/ореви/завртки или инсталирање на истите Големини од 1/4 "до 3/4" за да се користат со 1/2 "| 12,5 mm погон на погон за лесно кршење на лабави тврдоглави столпчиња. Дизајнот овозможува алатката да се зафати со монтажната површина на столбот/орев , така што може да зграпчи столчиња што се расипуваат многу близу до површината за монтирање. Господар на тешки стол до 19мм) столпчиња од блокови на моторот, издувнички колектори, глави на цилиндари и други апликации. Оптимален екстрактор за вклопување во обетка : Клупал ролери користи CAM акција за цврсто да го сфати обемот и да обезбеди оптимално вклопување додека го минимизира оштетувањето на навои. Кам ротира за да се зафати врз обетката За брза и лесна употреба. Помогнете лесно и ефикасно да се постават извадоци на завртки за екстрактор. 14мм) и 3/4 "(19мм) овозможуваат оптимално вклопување и минимизирајте го оштетувањето на низата. Упатство за работа со екстрактор на завртки : Користете со 1/2-инчен погон на клучот на рачката или флексибилната рачка и свртете го екстракторот за да ги вклучите камерата и обетката за да се затегнете, а потоа свртете се додека не се отстрани обетката. Заоблен уникатен дизајн на завртки : Дизајнот дозволува алатката да се испушти со површината за монтирање на столбот, за да може да зграби обетка што се распаѓа многу блиску до површината за монтирање. Господар на тешки стол . Optimum Fit Stud Extractor : Knurled Roller користи CAM акција за цврсто да го сфати обемот и да обезбеди оптимално вклопување додека ги минимизира оштетувањата на навои. Кам ротира за да се зафати во обемот за брза и лесна употреба. Помогнете лесно и ефикасно да ги поставите извадоците на завртките.

Параметри на производот

Слична стока