.

.

Еиофлија Фрижидер Држач За Храна Кутија За Складирање Кнедли Кутија За Организатор На Храна Сад За Послужавник Еднослоен Редење Со Капак Пластична Розова 3 ПАРЧИЊ?

Еиофлија Фрижидер Држач За Храна Кутија За Складирање Кнедли Кутија За Организатор На Храна Сад За Послужавник Еднослоен Редење Со Капак

DEN 1214.40

Пристапност
Залиха

Послужавник за Складирање кнедли со капак и цврст дизајн на тока Е Погоден за чување храна во фрижидери, работни површини, домаќинства и кујни Контејнерот за храна е запечатен за да спречи мирис и лесен за земање, а дизајнот што се реди помага да се складира повеќе храна и да се заштеди простор. Организаторот На Храна што може да се реди има Голем капацитет да ги задоволи вашите дневни потреби и да ја одржува храната свежа подолго време. Кутијата за Складирање кнедли е транспарентна за лесно да го разликувате статусот и количината на храната внатре. Држачот За Храна во фрижидер е главно изработен од храна, без мирис, без мирис и издржлив пластичен материјал за долг работен век. Опис држач за храна во Фрижидер со дизајн што може да се реди е широко користен за држење кнедли, месо, морска храна и така натаму. Кутија за складирање кнедли со капак може безбедно да се користи за складирање на различни видови храна во домот, пекарницата, училишната менза, кафетеријата, пицеријата и други места, за да се задоволат вашите дневни потреби за складирање храна.

Параметри на производот

Слична стока