.

.

Контролер на дигитална температура, ‑10‑100 ℃ 14‑212 ℉ Водоотпорен Термостат за ладење на LED за греење со калибрација на температурата за инкубација на ферментација ?

Контролер на дигитална температура, ‑10‑100 ℃ 14‑212 ℉ Водоотпорен Термостат за ладење на LED за греење со калибрација на температурата за инкубација

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Поставете и почеток : Контролорот за температура на ладење на греење е лесен за работа со едноставно поставување на сондата за температура, вклучување во контролорот и избор на посакуваната поставка за температура Голем опсег на тестирање : Сондите на дигиталниот контролер на температурата се изработени од водоотпорни NTC сензори. Опсег : ‑10 ℃ ℃100 ℃/14‑212 ℉, Резолуција : 0,1 ℃/0,1. Поддржани се моделите за греење и ладење. LED дисплеј : Термометарот за дигитален рептил аквариум има јасен дисплеј, флексибилни копчиња и контакти со одговорни приклучоци. Дигиталниот дисплеј поддржува единици Фаренхајт и Целзиусови. Апликации : Термостати може да се користат за контрола на разновидност на ладење и греење, растителни топлински влошки, одгледување миленичиња, шрафирање, забрзана ртење, електрични радијатори, електрични печки, ферментација, растат шатори, домашно подготовка, аквариуми, пушачи и скара, итн. Двојна двојна двојна Функции : Професионалните двојни дигитални термостати можат да ја контролираат опремата за греење и ладење, донесувајќи ви голема погодност со замена на оние контролори кои имаат само единствена функција. Поставете и почеток : Контролорот за температура на ладење на греење е лесен за работа со едноставно поставување на сондата за температура, вклучување во контролорот и избор на посакуваната поставка за температура. Голем опсег на тестирање : Сондите на дигиталниот контролер на температурата се изработени од водоотпорни NTC сензори. Опсег : ‑10 ℃ ℃100 ℃/14‑212 ℉, Резолуција : 0,1 ℃/0,1. Поддржани се моделите за греење и ладење. LED дисплеј : Термометарот за дигитален рептил аквариум има јасен дисплеј, флексибилни копчиња и контакти со одговорни приклучоци. Дигиталниот дисплеј поддржува единици Фаренхајт и Целзиусови. Апликации : Термостати може да се користат за контрола на разновидност на ладење и греење, растителни топлински влошки, одгледување миленичиња, шрафирање, забрзана ртење, електрични радијатори, електрични печки, ферментација, растат шатори, домашно подготовка, аквариуми, пушачи и скара, итн. Двојна двојна двојна Функции : Професионалните двојни дигитални термостати можат да ја контролираат опремата за греење и ладење, донесувајќи ви голема погодност со замена на оние контролори кои имаат само единствена функција.

Параметри на производот

Item Type:
Digital Temperature Controller
Material:
ABS
Power Cord Length:
Approx. 95cm/37.4in
Voltage:
110-240V
Temperature Measurement Range:
-10℃-100℃
Control Accuracy:
1℃
Measurement Accuracy:
±0.1℃
Resolution:
0.1℃
Refresh Rate:
0.5s
Temperature Calibration Range:
(+/-) 9℃
Measurement Input:
NTC (10k0.5 %) Waterproof Sensor
Output:
One Side Load of Relay 10A
Quiescent Current:
Less Than 40mA
Pick up Current:
Less Than 65mA
Working Environment:
10℃-60℃, Humidity 20%-85%
Working Mode:
Heating or Cooling
Feature:
1. Simultaneously Display the Measurement Temperature, Start Temperature and Stop Temperature.:
2. Digital Tube LED Display, Clear Reading, 4 Buttons, Easy to Operate.:
3. the Front Line Has a Plug, Plug and Play Design, Easy to Use.:
4. Heating, Cooling Mode, the User Can Freely Set the Start, Stop Temperature.:
5. Also Has Temperature Calibration Function. Indicator Light to Indicate Working Status.:
How to Use:
Take out the product and use it:
Package List:
1 x Digital Temperature Controller:
1 x Manual:
Note:
1. This controller cannot be used with air conditioners and compressors.2. Manual measurement, please allow some errors.:
Слична стока