.

.

Пренослив Мини Вентилатор Пренослив Вентилатор За Повеќекратна Употреба За Клип За Лице На Летен Спортски Филтер ЗА Воздух ЗА Ладење УСБ Personal Издувни Гасови Мини ?

Пренослив Мини Вентилатор Пренослив Вентилатор За Повеќекратна Употреба За Клип За Лице На Летен Спортски Филтер ЗА Воздух ЗА Ладење

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

100% Полиестер Лесен И Компактен. Пренослив Мини Дизајн. Со Клип, Тоа Е Погодно Да Се Носат И Циркулираат Воздухот Во. Тип Ц Пристаниште За Полнење. Конекторите Од типот Ц Се Помали Од Стандардните USB Конектори, Заштедувајќи Простор. Прекинувач За Флуктуација, Не Е Лесно Да Се Притисне По Грешка. Три Брзински Прилагодлива Моќност На Ветерот, Четири Јадрена Моќност На Ветерот, Вшмукување Со Висока Јачина. Брзо Издувните Јаглерод Диоксид, И Топлина Од . Чувајте Го Лицето Свежо. Батерија Со голем Капацитет Изградена во Батерија На полнење 300m Ah, Користете Време 3h, Време На Полнење : Прибл. 1 Час 40 Минути. Широки Апликации Лесни За Носење И Можат Да Бидат Насекаде, Такви Училишта, Јавен Превоз И Други Густо Населени Области. Име на производот : Фан За Маска За Лице Високи перформанси и низок шум материјал : АБС,ПП,Силика гел, електронска компонента големина на производот : 7,3 см € 3,3 см € 2,8 cm Product боја : бела струја на Полнење : 85machargent напон : dc5vrated моќност : 0,5 WUsage време : 3hbattery капацитет : 300m Ahcharging време : 1 час 40 минути Напон На Батеријата : 3,7 vwh што добивате : 1 ° HOST, 1 € Кабел, 1 € инструкција.

Параметри на производот

Слична стока