.

.

25 прекинувачи за притискање на копчето за прекинувачи на копчето моментално месинг ABS

25 прекинувачи за притискање на копчето за прекинувачи на копчето моментално месинг ABS

DEN 1470.40

Пристапност
Залиха

Подобар дизајн : Лизгање на сребрени контакти со функција за само чистење гарантира добра безбедност на колото, сигурна и корисна Прекинувач на копче : Дизајнот на копчето за притискање е многу убав и нежен, што исто така овозможува подобра контрола и заштита. Сигурна работа : Цврсто заварени месинг иглички обезбедуваат добра електрична спроводливост и стабилна врска за долгорочна употреба. Широка алатка : Може да се примени во опрема за автоматизација, инсталација на апликации за DIY, кутија за дистрибуција и така натаму. Добар материјал : Многу здрав со висока и ниска температура, материјалот за ретардант на пламенот ABS има одлична издржливост. Прекинувач на копче : Дизајнот на копчето за притискање е многу убав и нежен, што исто така овозможува подобра контрола и заштита. Сигурна работа : Цврсто заварени месинг иглички обезбедуваат добра електрична спроводливост и стабилна врска за долгорочна употреба. Подобро дизајнирање : Лизгање на сребрени контакти со функција за само чистење гарантира добра безбедност на колото, сигурна и корисна. Широка алатка : Може да се примени во опрема за автоматизација, инсталација на апликации за DIY, кутија за дистрибуција и така натаму. Добар материјал : многу здрав со висока и ниска температура, материјалот за ретардант на пламен ABS има одлична издржливост. Спецификација : Тип на ставка : Превртување на копчето за копче : ABS + Brass Applicable Scenes : За опрема за автоматизација, инсталација на апликација за DIY, кутија за дистрибуција, комплетни комплети на електрична опрема , Апарати за домаќинства, опрема за дистрибуција на електрична енергија.

Параметри на производот

Item Type:
Push Button Switch
Material:
ABS + Brass
Applicable Scenes:
For automation equipment, DIY application installation, distribution box, complete sets of electrical equipment, household appliances, power distribution equipment.
Model:
BEM-LA16-11DS-J
Conductive Material:
Brass Parts with Silver Point
Action Mode:
Self Locking, Self Resetting
Voltage:
24V
Installation Size:
Approx. 16mm / 0.63in
Working Ambient Temperature:
-10℃~+55℃
Working Current:
5A
Electrical Life:
500,000 Times
Mechanical Life:
1,000,000 Times
How to Use:
Reset, that is non self locking, means that the switch will be closed by pressing and holding the button, and disconnected as soon as you let go. :
Package List:
25 x Push Button Switch:
25 x Washer:
Слична стока