.

.

Линеко, Кутија За Складирање На Зачувување На Архивски Весници, Дизајн На Предниот Дел Со Метален Раб, Организатор На Датотеки Без Киселина, Заштитник За Фотографи?

Линеко, Кутија За Складирање На Зачувување На Архивски Весници, Дизајн На Предниот Дел Со Метален Раб, Организатор На Датотеки Без Киселина,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Сигурен Бренд : Архивски материјал создаден и изработен во САД Линеко е водечки и доверлив бренд за архивска и висококвалитетна уметност, фотографија и материјали за кадрирање. Совршено Решение За Долговечност : архивската кутија за зачувување работи добро за складирање на стари весници, мапи и отпечатоци. Одлична употреба за документи, датотеки, фотографии и уметнички дела. Оваа кутија за складирање ќе го задржи вашиот имот во голема грижа и квалитет. Силен Дизајн : Изработен Со метална конструкција на рабовите на аглите, додавајќи голема издржливост и цврстина за кутијата за складирање и елегантен изглед. Дизајн На Предниот Дел : кутијата за складирање има дизајн од предниот дел, што значи дека ви е супер лесно да ги чувате вашите вредни предмети внатре и надвор. Оваа кутија е направена со архивска квалитетна тампон-табла и обложена со киселина и без лигнин.

Параметри на производот

Слична стока