.

.

Холпо Ѕид Плакарот Виси Организатори, Трајни Полиестер Ткаенина Долна Облека Виси Организатор, Повеќенаменски Лесно Да Се Соберат Во Текот На Вратата Торба За Скл?

Холпо Ѕид Плакарот Виси Организатори, Трајни Полиестер Ткаенина Долна Облека Виси Организатор, Повеќенаменски Лесно Да Се Соберат Во Текот

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Издржлив Материјал : организаторите за закачување На Ѕидниот плакар се изработени од лесна и задебелена полиестерска ткаенина,што е против абење и sturdyit добро ја одржува формата кога виси на ѕидот. Големина : џебови виси организатор 71х42см/28х16, 5ин, а големината на секој џеб е прибл.14, 5х10, 5см/5, 7х4, 1ин.џебовите за складирање имаат симпатичен изглед, додавајќи убавesетски допир во room.it не само организатор на домаќинството. Повеќенаменски : организаторот на торбата За складирање на вратата не е погоден само за спална соба,бања,кујна и канцеларија,туку и костуми за закачување на шината за гардероба или облека. Лесно За Склопување : организаторите за закачување На Ѕидниот плакар можат лесно да се соберат на door.in на овој начин,има доволно простор за складирање на сите видови предмети,што може да го зголеми вертикалниот простор зад вратата. Кука За Носење Товар : водоотпорен организатор на ѕидни врати опремен со добра кука за носење,погодно е да виси на ѕидната врата или друг предмет.16 џебови создаваат дополнителен простор за складирање за да соберат различни работи за домаќинство.

Параметри на производот

Item Type:
Wall Closet Hanging Organizers
Material:
Polyester Fabric, PE
Total Size:
Approx. 72x42cm/28.3x16.5in
Pocket Size:
Approx. 14.5x10.5cm/5.7x4.1in
Weight:
Approx. 60g/2.1oz
Function:
Underwear Storage
Application:
Suitable for bedroom, living room, bathroom, kitchen,etc.
Package List:
1 x Hanging Storage Bag:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока