.

.

Држач за таблети Solustre 1PC за таблета за таблети за мобилни телефони за автомобил држач за мобилни телефони, држач за мобилни телефони за таблети за таблети, држач за ?

Држач за таблети Solustre 1PC за таблета за таблети за мобилни телефони за автомобил држач за мобилни телефони, држач за мобилни телефони

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Флексибилен држач за таблети- Универзален дизајн, погоден за складирање на таблет и мобилен телефон Држач на таблети Телефон- Металната основа е стабилна без да се тресе. - Големина : приближно. 8 x 8x 13 cm / 3.1 x 3,1 x 5,1 инч. Монтажа со таблети- изработено од метален материјал, издржлив и практичен за трајна употреба. Стенд за мобилни телефони- преклопен и преносен, удобен за носење и складирање. Држач за таблети за потпирачи за глава- изработен од метален материјал и практичен за употреба. Флексибилен држач за таблети- Универзален дизајн, погоден за складирање на таблет и мобилен телефон. Држач на таблети Телефон- Металната основа е стабилна без да се тресе. - Големина : приближно. 8 x 8x 13 cm / 3.1 x 3,1 x 5,1 инч. Монтажа со таблети- изработено од метален материјал, издржлив и практичен за трајна употреба. Стенд за мобилни телефони- преклопен и преносен, удобен за носење и складирање.

Параметри на производот

Слична стока