.

.

24 Денот На Вљубените Партија Фаворизира Училница Партија Фаворизира Пластични Пиење Сламки Добрите Подароци За Деца Активност Размена На Валентин Награди Партис?

24 Денот На Вљубените Партија Фаворизира Училница Партија Фаворизира Пластични Пиење Сламки Добрите Подароци За Деца Активност Размена На Валентин

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

УНИКАТЕН ДИЗАЈН-Спакуван со 24 кадрави сламки Со Дезен На Вљубените во 8 различни стилови на дизајн, 3 сламки во секој стил, 8 бои, привлечни и креативни, погодни за деца и возрасни Бојата е богата, така што може да ги задоволи потребите на луѓето кои сакаат различни сламки во боја. ПАРТИЈА УПОТРЕБА-Совршен за секоја партија или Денот На Вљубените тематските партија, партија декорација или партија снабдување подарок. Овие сламки За Пиење На Денот На Вљубените се совршени за детски забави, туш за бебиња, прослави и многу повеќе. САМОСТОЈНА ИГРАЧКА ЗА ПИЕЊЕ - Сите Обрасци На Денот На Вљубените може да се прилагодат по потреба, без лепак или потребни алатки, само лизгајте нагоре и надолу за да ја прилагодите цртаната шема! Овие пластични сламки може да се користат и во ладни пијалоци и во топли пијалоци. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ-сламките за пиење за повеќекратна употреба се изработени од издржлив материјал за храна што е податлив и виткан, што ги прави лесни за пиење. Четка за слама е Флексибилна и способна за чистење околу аглите, Повеќенаменска и универзално одговара на сите главни сламки. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-пластичната слама е долга 10,23 инчи и широка 0,24 инчи. Одлично за забави во торбите за добрите, но и за вашата секојдневна употреба. Лесен за чистење и може да се користи за повеќето потреби за пијалоци. УНИКАТЕН ДИЗАЈН-Спакуван со 24 кадрави сламки Со Дезен На Вљубените во 8 различни стилови на дизајн, 3 сламки во секој стил, 8 бои, привлечни и креативни, погодни за деца и возрасни. Бојата е богата, така што може да ги задоволи потребите на луѓето кои сакаат различни сламки во боја. ПАРТИЈА УПОТРЕБА-Совршен за секоја партија или Денот На Вљубените тематските партија, партија декорација или партија снабдување подарок. Овие сламки За Пиење На Денот На Вљубените се совршени за детски забави, туш за бебиња, прослави и многу повеќе. САМОСТОЈНА ИГРАЧКА ЗА ПИЕЊЕ - Сите Обрасци На Денот На Вљубените може да се прилагодат по потреба, без лепак или потребни алатки, само лизгајте нагоре и надолу за да ја прилагодите цртаната шема! Овие пластични сламки може да се користат и во ладни пијалоци и во топли пијалоци. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ-сламките за пиење за повеќекратна употреба се изработени од издржлив материјал за храна што е податлив и виткан, што ги прави лесни за пиење. Четка за слама е Флексибилна и способна за чистење околу аглите, Повеќенаменска и универзално одговара на сите главни сламки. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-пластичната слама е долга 10,23 инчи и широка 0,24 инчи. Одлично за забави во торбите за добрите, но и за вашата секојдневна употреба. Лесен за чистење и може да се користи за повеќето потреби за пијалоци. За Нас Легендата НА ФЗР е посветена на обезбедување на клиенти со различни забавни сламки за забави.

Параметри на производот

Material:
plastic
Straws size:
approx. 10.23 x 0.24inch
Straw brush size:
approx. 6.89 x 2/8inch
A Valentines Day straw suitable for parties and daily use! :
Great for kid’s Party or baby shower as party favors in the goodie bags. Kids of all ages love them, especially baby aged 3 to 10 years old. :
They can be used over and over again and are more environmentally friendly than disposable straws. :
These plastic straws are curved and come in a variety of colors and Valentines Day patterns, allowing you to have some fun while enjoying a snack at any party. :
Crazy straws for kids are sturdy, strong and durable, not easily deformed, easy to clean and can be used at any child's birthday party. :
When you're ready to quench your thirst, these drinking straws are perfect for use with milkshakes, smoothies or even soft drink bottles. :
2 additional cleaning brushes are provided to clean your straws for your next use. :
Tips:
1:
The straw needs to be cleaned the first time it is used.
2:
Ventilate and dry after cleaning.
Package Includes:
24 x Valentines Day straws:
2 x Straws cleaning brush:
Thoughtful Service:
If you have any questions or dissatisfaction with our reusable Valentines Day drinking straws, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours and solve it for you! :
Слична стока