.

.

Lurrose Mini Bunnies 14pcs Мултифункционални за роденденски девојки ќелии привлечни мини практични декларации за нокти на ноктите на ноктите Деликатни зајаче телефони Декор?

Lurrose Mini Bunnies 14pcs Мултифункционални за роденденски девојки ќелии привлечни мини практични декларации за нокти на ноктите на ноктите Деликатни

DEN 138.72

Пристапност
Залиха

Декорација на ноктите за уметност на ноктите : Можете да го примените на природни или лажни нокти со гел за да останете да останат Заученици за нокти : Направени од врвен материјал, тие се безбедни и здрави за употреба. Налепници за животни за нокти : Доволно за да ги задоволите вашите различни потреби и да ги направите ноктите фасцинантни и различни. Налепница за нокти : Означете ја веселата атмосфера. Создадете прекрасен момент за уметност за нокти за вас. Налепници за нокти за зајаци : ви даваат професионални резултати без трошоци за салон за нокти. Направете да ве направи повеќе шармантен!. Декорација на ноктите за уметност на ноктите : Можете да го примените на природни или лажни нокти со гел за да останете да останат. Заученици за нокти : Направени од врвен материјал, тие се безбедни и здрави за употреба. Налепници за животни за нокти : Доволно за да ги задоволите вашите различни потреби и да ги направите ноктите фасцинантни и различни. Налепница за нокти : Означете ја веселата атмосфера. Создадете прекрасен момент за уметност за нокти за вас. Налепници за нокти за зајаци : ви даваат професионални резултати без трошоци за салон за нокти. Направете да ве направи повеќе шармантен!. Пакетот вклучува 14 x карактеристики за украси за нокти - овие декори за нокти се супер за loversубителите на DIY или уметници за нокти, дизајнирајте го вашиот уметнички занает. -Којност : жолта, зелена, сина, бела, розова, виолетова, црна -големина : 1.

Параметри на производот

Слична стока