.

.

Организатор На Закачалка За Чанта За Плакар, Држач За Чување Чанти Со 2 Пакувања, Капацитет За Складирање 6 Врвна Вртлива Кука Без Брчки, КУКА За Заштеда На Простор О?

Организатор На Закачалка За Чанта За Плакар, Држач За Чување Чанти Со 2 Пакувања, Капацитет За Складирање 6 Врвна Вртлива Кука Без Брчки,

DEN 188.64

Пристапност
Залиха

СОВРШЕН ОРГАНИЗАТОР НА ЧАНТА-Збогувајте се со преполната чанта во вашиот плакар, користете го овој организатор на чанта сега, лесно можете да закачите 6 чанти на секоја закачалка, добро да ги организирате и прикажете чантите и да заштедите многу простор во плакарот! ПРАКТИЧНО И ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА-не е потребна инсталација, Со кука на врвот што овозможува ротација од 360 степени, лесно можете да ја добиете саканата чанта. ПОГОДЕН ЗА сите ВИДОВИ ЧАНТИ - Изработен од висококвалитетен метал, цврст и издржлив, не мора да се грижите дали прекумерната тежина ќе предизвика деформација или оштетување на закачалката. Погоден за различни видови и големини на чанти или торби, така што лесно можете да ги видите сите ваши чанти и да ги одржувате во добра состојба. ПОГОДЕН ЗА ДРУГИ ДОДАТОЦИ ЗА ПЛАКАРОТ-погоден е и за закачување ремени, прачки, шалови и други мали додатоци за плакарот и многу повеќе можности за откривање. ГАРАНЦИЈА ЗА ПОДАТОЛ-Нашата мисија Е да обезбедиме квалитетни производи и услуга по продажбата, доколку наидете на какви било проблеми при користење на производи ОД ПОДАТОЛ, можете да не контактирате директно преку системот за пораки и ние ќе ви обезбедиме разумно решение. СОВРШЕН ОРГАНИЗАТОР НА ЧАНТА-Збогувајте се со преполната чанта во вашиот плакар, користете го овој организатор на чанта сега, лесно можете да закачите 6 чанти на секоја закачалка, добро да ги организирате и прикажете чантите и да заштедите многу простор во плакарот!. ПРАКТИЧНО И ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА-не е потребна инсталација, Со кука на врвот што овозможува ротација од 360 степени, лесно можете да ја добиете саканата чанта.

Параметри на производот

Слична стока