.

.

Јоидесу Мал Тркалезен Вентилатор За Вратот Без Раце Мини USB Вентилатор за Вратот со Батерија на полнење 1200 mAh За Патување Во Надворешна Соба

Јоидесу Мал Тркалезен Вентилатор За Вратот Без Раце Мини USB Вентилатор за Вратот со Батерија на полнење 1200 mAh За Патување

DEN 1536.00

Пристапност
Залиха

Долгото траење на батеријата, вградена 1200mah батерија, може да се користи долго време Портата За полнење Тип‑Ц има три нивоа на енергија од ветер, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Мал и пренослив, мини и кул, можете да го извршите и да го користите со вас. Цврст и издржлив, изработен од абс материјал, не е лесен за кршење и издржлив. 20 децибели мотор без четки, ладен природен ветер, тивко ве придружува. Долгото траење на батеријата, вградена 1200mah батерија, може да се користи долго време. Портата За полнење Тип‑Ц има три нивоа на енергија од ветер, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Мал и пренослив, мини и кул, можете да го извршите и да го користите со вас. Цврст и издржлив, изработен од абс материјал, не е лесен за кршење и издржлив. 20 децибели мотор без четки, ладен природен ветер, тивко ве придружува. Мал и пренослив, мини и кул, можете да го извршите и да го користите со вас. 20 децибели мотор без четки, ладен природен ветер, тивко ве придружува. Долгото траење на батеријата, вградена 1200mah батерија, може да се користи долго време. Портата За полнење Тип‑Ц има три нивоа на енергија од ветер, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Цврст и издржлив, изработен од абс материјал, не е лесен за кршење и издржлив.Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Вентилатор На Вратот : Абсвејт : Прибл.1 oz Color : Pink Voltage : 5 VCurrent : 1 APower : 0.

Параметри на производот

Item Type:
Neck Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 174g / 6.1oz
Color:
Pink
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
0.8W-3.4W
Battery:
Polymer Lithium Battery 1200mAh (included)
Charging Time:
About 1.5 hours
Use Time:
About 2-6 hours
How to Use:
Press the switch button once to turn on the fan first gear, press the fan twice to turn on the fan second gear, press the fan three times to turn on the fan third gear, and press the fourth time to turn off the fan.:
Package List:
1 x Fan:
1 x Lanyard:
3 x Sticker:
1 x USB Power Cable:
1 x Manual :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока