.

.

Крајната Канцеларија TierDrop Стандард 4-Оддел-Сортира Документи, Форми &засилувач; Пошта-Трајни Градежни Карактеристики Проширување, Модуларен, Не-Алатка Собранието ?

Крајната Канцеларија TierDrop Стандард 4-Оддел-Сортира Документи, Форми &засилувач; Пошта-Трајни Градежни Карактеристики Проширување, Модуларен,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

БАРА TIERDROP ЕДИНИЦА (се продаваат одделно) - 4 - Слот Додаток На Модул ви овозможува да се зголеми капацитетот На вашиот постоечки Tierdrop Литература Организатор во секое време СТАНДАРДНИ ПРЕГРАДИ ЗА КАПАЦИТЕТ НА TIERDROP-Совршени За складирање и организирање форми и документи. Секој оддел е со димензии 9 1/16"w x 2 1/4"h x 12 3/4"d. Преградите вклучуваат јасни држачи за етикети и етикети за уредна и чиста идентификација. ЈАЧИНАТА НА ЧЕЛИКОТ НА ДЕЛ од ПРЕЦИЗНОСТА на ТРОШОЦИТЕ обликувана Во Швајцарија, секоја платформа За Нивоа има перки за зајакнување на долната страна за дополнителна цврстина и супериорна ригидност. Уникатниот дизајн на брановидни странични и задни ѕидови се комбинира со платформите за да се создаде организатор на литература што ќе го издржи тестот на времето. Без вдлабнат или ' рѓосан челик и без опуштен брановиден картон. НЕМА СКЛОПУВАЊЕ НА АЛАТКИ - едноставни градежни склопови "без алатка" за неколку секунди.

Параметри на производот

Слична стока