.

.

Поставени четки за шминка за париза 3 - едната странична аголна четка тенки и густи линии за очи и веѓи, четка за трепки за завртки, поделете го трепките и четката за ?

Поставени четки за шминка за париза 3 - едната странична аголна четка тенки и густи линии за очи и веѓи, четка за трепки за завртки, поделете

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Поделете ги трепките со совршено развиена двострана четка : синтетички влакна и пластичен чешел Оваа четка ќе ја направи кривата на трепките да изгледа привлечно. Користете ја четката за завртки за да се грижите за секое трепки, тоа ја прави кривата на трепките крајно долга и убава. Користете една аголна четка за да ги нацртате прелистувачите за очи со тенки и густи линии, давајќи им природен изглед. Нагласете ја вашата индивидуалност со совршена шминка за веѓи за очи. Нега на четки : Четки треба да се мијат со специјален средство за чистење. Апсорбирајте ја влагата на главата на четката со крпа. Преобликувајте ги влакната со fngers, поставете ја четката рамно на сино место за да го исушите воздухот. За да избегнете влечење и сечење на крзно на четката, ве молиме не исушете ја четката со посува коса. Ако крзно пролеваат малку, тоа е нормален феномен што нема да влијае на функцијата на четки. Ако четката се користи секој ден, се предлага да се прави одржување на секои 3 недели. Поделете ги трепките со совршено развиена двострана четка : синтетички влакна и пластичен чешел. Оваа четка ќе ја направи кривата на трепките да изгледа привлечно. Користете ја четката за завртки за да се грижите за секое трепки, тоа ја прави кривата на трепките крајно долга и убава.

Параметри на производот

Слична стока