.

.

Decalmile 3 парчиња рустикален јадат пијалок Loveубов дрвени знаци што висат wallидна плакета гроздобер фарма куќа wallид декор знак за кујна трпезарија бар дома уметност де?

Decalmile 3 парчиња рустикален јадат пијалок Loveубов дрвени знаци што висат wallидна плакета гроздобер фарма куќа wallид декор знак за кујна

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Висок квалитет : знакот за висина од дрво од дрво е изработен од цврсто дрво, силно и издржливо, не е лесен за кршење или избледување, мазна површина и без мирис, може да се користи повторно подолго време Отпечатоците на знакот се живописни и јасни за да се видат. Широка употреба : Decalmile Рустикална фарма куќа кујна Дрвена висина знак на wallид не само што е добро способен да се обеси во вашата дневна соба, ходникот, кујната, трпезаријата, бар, итн., Туку и за комерцијална употреба. Кога го користите, можете да изберете да го обесувате сам или во сет. Содржина на пакет : ќе добиете 3 парчиња дрвени знаци, големината е околу 30 см x 10cm x 0,5см (11,81 "x 3,94" x 0. Опремени со 2 куки што се прикован зад таблата. Стилови и отпечатоци од разликата, одличен подарок на нов сопственик на домови, пријатели, воспоставено или младо семејство, црква или дневна грижа. Совршен за Божиќ, Денот на благодарноста, бебето туш, мајки, ден на в Valentубените, свадба или домаќин. не сте задоволни од вашата набавка или имате какви било проблеми за инсталацијата, ве молиме слободно контактирајте не и ние ќе одговориме и ќе помогнеме да ги решиме проблемите во рок од 24 часа. Висок квалитет : знакот за виси од дрво од декларамил е направен од цврсто дрво, силно и издржливо, а не лесен to break or fade, smooth surface and NO odor, can be reused for a long time. The prints on the sign are vivid and clear to see. Wide Usages : decalmile rustic farmhouse kitchen wooden hanging wall sign is not only well fit to hang at Вашата дневна соба, ходник, кујна, трпезарија, бар, итн, но и за комерцијална употреба.

Параметри на производот

Слична стока