.

.

Кабилок 4 парчиња Црна Метална Железна Канцелариска Решетка, Дел За Документи Челични Датотеки Издржливи Лавици Организатор На Биро Организатор, Завршна Обработк?

Кабилок 4 парчиња Црна Метална Железна Канцелариска Решетка, Дел За Документи Челични Датотеки Издржливи Лавици Организатор

DEN 344.00

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ ЗА ЦРНО СПИСАНИЕ Уникатниот пренослив дизајн го прави сортирањето и складирањето хартија многу лесно за движење и место каде што ви треба! ПОВЕЌЕСЛОЈНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ДАТОТЕКИ - - - Организатор На Пошта На Биро : решетка за држачи За Датотеки и документи со модерен дизајн и класична завршница. ОРГАНИЗАТОР НА ДЕСКТОП ДАТОТЕКИ - - - Организатор На Пошта Работна Површина : Може да биде на полици или шалтери дома или на вашето биро на работа. ПОВЕЌЕСЛОЈНИ КОНТЕЈНЕРИ за ДАТОТЕКИИзработени од врвен материјал, практични и издржливи за долгорочна употреба. ОРГАНИЗАТОР НА КНИГИ биро користи решетка за држачи За Датотеки и документи со модерен дизајн и класична завршница. Пакетот Вклучува 2 x Лавици За Датотеки Карактеристики-Боја : Црна-Погоден за дома, канцеларија, студентски дом, итн. може да содржи секакви документи. - Носителот на датотеката е направен премиум железен материјал со добра издржливост. - Со овој висечки организатор на датотеки, и вашата канцелариска маса може да биде чиста и организирана. - Големина : Околу 17, 50Х14, 00Х7, 70см/ 6, 88Х5, 50Х3, 03ин - Материјал : железо - повеќеслојниот дизајн може да даде доволно простор за складирање на различни канцелариски датотеки.

Параметри на производот

Слична стока