.

.

Амабеакзл Кујнски Прибор Стапчиња За Јадење Цевка Кујна Одвод Стапчиња За Јадење Кафез Пластично Домаќинство

Амабеакзл Кујнски Прибор Стапчиња За Јадење Цевка Кујна Одвод Стапчиња За Јадење Кафез Пластично Домаќинство

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Кутијата за прибор за јадење е доволно голема за да ја поставите кујната на масата, што го олеснува складирањето ●Кујнски Стапчиња За Јадење Кутија За Складирање Стапчиња За Јадење Решетка За Складирање На Решетки За Домаќинство Монтирани На Ѕид. ●Лесно се чисти со сапун и вода. ●Не ставајте во машина за миење садови. ●Лесно добијте ја масата од шкафот или шкафот. Кутијата за прибор за јадење е доволно голема за да ја поставите кујната на масата, што го олеснува складирањето. ●Кујнски Стапчиња За Јадење Кутија За Складирање Стапчиња За Јадење Решетка За Складирање На Решетки За Домаќинство Монтирани На Ѕид. ●Лесно се чисти со сапун и вода. ●Не ставајте во машина за миење садови. ●Лесно добијте ја масата од шкафот или шкафот. Материјал пластични слоеви (Спецификација) Бела, сива, Кајсија Функција Повеќенаменски.

Параметри на производот

Слична стока