.

.

Фхх Електрична Лента Пвц Електрична Изолација Лента Отпорна На Топлина Лента Полиетиленска Изолација лента 0606

Фхх Електрична Лента Пвц Електрична Изолација Лента Отпорна На Топлина Лента Полиетиленска Изолација лента 0606

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

●10 ролни електрична лента, еколошки, без олово, отпорни на висока температура и висок притисок, изолација отпорна на пламен, водоотпорна и отпорна на влага Пвц електрични изолациски ленти.Лентата за електрична изолација е одобрена со одлични својства на истегнување, адхезија и усогласеност. ●Изолациона лента, безбедносна заштита, силен вискозитет, добра изолација, добра отпорност на напон, добра еластичност, температурна класа 0-80 степени, напон не поголем ОД 600 V, отпорен на пламен, водоотпорен и отпорен на влага, безбеден и непроводлив. ●Површината е мазна, изолација, водоотпорна, отпорност на пожар, отпорност на напон, отпорност на студ.Лесен за ракување, безбедност и непроводлив. ●Издржлив, еколошки пвц материјал, добра цврстина, не е лесен за стареење, отпорен на киселина и алкали, отпорен на корозија. ●10 ролни електрична лента, еколошки, без олово, отпорни на висока температура и висок притисок, изолација отпорна на пламен, водоотпорна и отпорна на влага. Пвц електрични изолациски ленти.Лентата за електрична изолација е одобрена со одлични својства на истегнување, адхезија и усогласеност. ●Изолациона лента, безбедносна заштита, силен вискозитет, добра изолација, добра отпорност на напон, добра еластичност, температурна класа 0-80 степени, напон не поголем ОД 600 V, отпорен на пламен, водоотпорен и отпорен на влага, безбеден и непроводлив. ●Површината е мазна, изолација, водоотпорна, отпорност на пожар, отпорност на напон, отпорност на студ.

Параметри на производот

Product Name:
Tape
Product Category:
Insulation Tape
Product color:
black
Product features:
durable, waterproof and moisture-proof.
★Products include:
single volume:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :
Слична стока