.

.

НУЛЕТО за iPhone 13 Pro max &засилувач; iPhone 12 Pro Max Случај: iPhone 13 Pro Max &засилувач; Iphone 12 Pro Max Случај Со штанд &засилувач; Капак На Камерата - Заштитно Куќиште Вградено-во 360° Роти?

НУЛЕТО за iPhone 13 Pro max &засилувач; iPhone 12 Pro Max Случај: iPhone 13 Pro Max &засилувач; Iphone 12 Pro Max Случај Со штанд &засилувач;

DEN 886.40

Пристапност
Залиха

Компатибилен Модел : Случај за i Phone 13 Pro Max и i Phone 12 Pro Max, нема да биде компатибилен со други модели на i Phone Дизајниран за iphone 12 Pro Max и i Phone 13 Pro max случај, прецизни исечоци обезбедува целосен пристап до сите порти и копчиња. Не поддржува безжично полнење. Ротирачки Прстен За Удар : i Phone 12 Pro max и i Phone 13 Pro Max случај со држач, вграден во 360° rotate ring kickstand, секое прилагодување вертикални и хоризонтални агли на гледање ослободете ја раката на друга работа, капакот на држачот за метален прстен ќе биде компатибилен со магнетни држачи за автомобил. Не го вклучува држачот за монтирање на магнетниот автомобил. Лизгачки Капак На Камерата : i Phone 12 Pro max и i Phone 13 Pro Max со капак на камерата, усвојува исклучителен дизајн на лизгачки капак, лесен за лизгање без олабавување, периферијата на екранот на куќиштето да биде испакната повисоко од екранот на камерата, совршено заштитник на камерата од оштетување и гребење, заштитете ја приватноста на камерата. Сеопфатна Заштита : Заштита Од Пад На Воено одделение, i Phone 12 Pro max и i Phone 13 Pro Max заштитен случај составен од КОМПЈУТЕР И TPU, 4-агол Дизајниран да издржи екстремен пад, Против Гребење, отпорен на удари. Нелизгачки, безбеден зафат. Погоден за трчање, планинарење, кампување или други спортови на отворено, без грижа што ќе се лизне. Нулето Услуги На Клиентите : нулето да обезбеди доживотна пријателска услуга за клиентите. Ако имате какви било прашања или нешто незадоволно, слободно контактирајте го нашиот тим, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга во рок од 24 часа. Компатибилен Модел : Случај за i Phone 13 Pro Max и i Phone 12 Pro Max, нема да биде компатибилен со други модели на i Phone. Дизајниран за iphone 12 Pro Max и i Phone 13 Pro max случај, прецизни исечоци обезбедува целосен пристап до сите порти и копчиња. Не поддржува безжично полнење. Ротирачки Прстен За Удар : i Phone 12 Pro max и i Phone 13 Pro Max случај со држач, вграден во 360° rotate ring kickstand, секое прилагодување вертикални и хоризонтални агли на гледање ослободете ја раката на друга работа, капакот на држачот за метален прстен ќе биде компатибилен со магнетни држачи за автомобил.

Параметри на производот

Слична стока