.

.

НОЛИТОЈ 5 Комплети Филц Кутија За Подароци Бонбони Црвен Подарок Кинески Кутии За Бонбони Подароци За Деверуши Контејнери За Свадба Кинеска Кутија За Бонбони Кути?

НОЛИТОЈ 5 Комплети Филц Кутија За Подароци Бонбони Црвен Подарок Кинески Кутии За Бонбони Подароци За Деверуши Контејнери За Свадба Кинеска

DEN 474.72

Пристапност
Залиха

чувствував крпа ЦРВЕНИТЕ ФАВОРИЗИРА ТРЕТИРААТ КУТИИ Исклучителен дизајн, убава и дарежлива, фина изработка, не е лесно да падне. Овие кутии за подароци се совршен начин да претставуваат добар благослов. БУЛЧИНСКИ ТУШ БОНБОНИ кутии Кинески Стил Бонбони Кутија Свадба Третираат Кутии Креативен Стил, Тоа Може да биде Добар Подарок Торба За Стави Во Мал Подарок На Вашиот Гостин или Пријатели, Исто така,. СВАДБА БОНБОНИ КУТИИ Одличен занает, внимателно до секој детал за да им дадете шик и елегантен изглед. ТОРБИЧКА ЗА ПОДАРОЦИ НА ПРОЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ ова е направено од Ткаенина Од Филц, така што ова е и безбедно за употреба и деликатно за вашата свадба. НЕВЕСТИНСКИ ТУШ ТРЕТИРААТ КУТИИ Совршена кутија за чување бонбони и подароци, може да собере бонбони, шеќер, чоколадо и други мали подароци. чувствував крпа. ЦРВЕНИТЕ ФАВОРИЗИРА ТРЕТИРААТ КУТИИ Исклучителен дизајн, убава и дарежлива, фина изработка, не е лесно да падне. Овие кутии за подароци се совршен начин да претставуваат добар благослов. БУЛЧИНСКИ ТУШ БОНБОНИ кутии Кинески Стил Бонбони Кутија Свадба Третираат Кутии Креативен Стил, Тоа Може да биде Добар Подарок Торба За Стави Во Мал Подарок На Вашиот Гостин или Пријатели, Исто така,. СВАДБА БОНБОНИ КУТИИ Одличен занает, внимателно до секој детал за да им дадете шик и елегантен изглед. ТОРБИЧКА ЗА ПОДАРОЦИ НА ПРОЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ ова е направено од Ткаенина Од Филц, така што ова е и безбедно за употреба и деликатно за вашата свадба. НЕВЕСТИНСКИ ТУШ ТРЕТИРААТ КУТИИ Совршена кутија за чување бонбони и подароци, може да собере бонбони, шеќер, чоколадо и други мали подароци. Пакетот Вклучува 5 х шуплива кутија 5 х Внатрешна торба 5 х ресни Карактеристики-боја : црвен подарок случај за свадба-Материјал : Филц крпа свадба подарок кутија за пакување-Големина : 12, 30Х12, 00Х12, 00см/4, 83Х4, 72Х4 свадба корист контејнери. - Исклучителен дизајн, убава и дарежлива, фина изработка, не е лесно да падне.

Параметри на производот

Слична стока