.

.

GOWENIC Огледало Цртичка Камери За Автомобили, Паркинг Монитор, Ретровизор Цртичка Камери 11in Екран На Допир 4 Канал 360ー Јамка Снимање G Сензор Стан Далечински Управува?

GOWENIC Огледало Цртичка Камери За Автомобили, Паркинг Монитор, Ретровизор Цртичка Камери 11in Екран На Допир 4 Канал 360ー Јамка Снимање

DEN 4565.28

Пристапност
Залиха

●Мултифункционален● : рекордерот за возење има функции на дв камера со висока дефиниција, систем за помош при возење, ГПС патека за возење, позиционирање, аудио и видео забава и надворешна мемориска картичка ●ПОВЕЌЕ ПРЕГЛЕДИ за СНИМАЊЕ● : Вклучувајќи четири камери, може истовремено да снима предни, задни, лево и десно внатрешни погледи на автомобилот, AHD720 P, и можете да се префрлите на кој поглед сакате да го прикажете. ●БЕЗБЕДНОСНА КАМЕРА за АВТОМОБИЛ+ : со внатрешната камера, можете да ги следите децата, патниците, миленичињата, па дури и да фатите разбојници за да го заштитите вашиот имот. Поддршка 3 оска G сензор и јамка снимање. ●4 G МРЕЖА и WIFI q : Поддршка 4g мобилна мрежа, WIFI, мобилен телефон жариште. Дозволете вашиот паметен екран да сурфа На Интернет во секое време, насекаде и да поддржува bluetooth повик, bluetooth музика и други функции. ●ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ на КОМПЈУТЕР и ТЕЛЕФОН q : видео рекордерот со огледало поддржува мобилна АПЛИКАЦИЈА и далечинско следење на компјутерот во реално време, контрола на екран на допир, вграден моно 4É 2w звучник, високи перформанси.

Параметри на производот

Item Type:
Rearview Mirror Dash Cam Kit
Слична стока