.

.

Мала Висока Афион Надворешна Телескопска Кофа 45 СМ Склопувачка Згуснувачка Ева Живи Кутии За Риби Резервоарска Кофа Пумпа За Кислород Надворешна Алатка За Склади?

Мала Висока Афион Надворешна Телескопска Кофа 45 СМ Склопувачка Згуснувачка Ева Живи Кутии За Риби Резервоарска Кофа Пумпа За Кислород Надворешна

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

[Издржлив материјал] Висококвалитетен материјал ЕВА, водоотпорен, отпорен на кинење, многу цврст и издржлив, висок носивост [Лесно за чистење] мазната површина на материјалот може да спречи дамки и адхезија на мирис. По употреба, само исплакнете ја кофата неколку пати. Нема мирис на риба. [Лесен за носење] компактен дизајн, заштеда на простор, лесен за складирање и лесен за носење. Со прилагодлив ремен за рамо, лесен за носење со вас секој пат кога патувате. [Повеќе намени] риболовната кофа може да се користи за опрема, алати, храна, вода, риболов, а може да се користи и како кутија за мамки. Склоплива Кофа Безбедна и пренослива, лесна за преклопување за да заштедите простор кога не ја користите, исклучително удобна. [Издржлив материјал] Висококвалитетен материјал ЕВА, водоотпорен, отпорен на кинење, многу цврст и издржлив, висок носивост. [Лесно за чистење] мазната површина на материјалот може да спречи дамки и адхезија на мирис. По употреба, само исплакнете ја кофата неколку пати. Нема мирис на риба. [Лесен за носење] компактен дизајн, заштеда на простор, лесен за складирање и лесен за носење. Со прилагодлив ремен за рамо, лесен за носење со вас секој пат кога патувате.

Параметри на производот

Слична стока