.

.

Стобок Картички За Врзување Врвки За Чевли Навој За Учење Играчки, 5 Комплети Децата Учат Да Врзуваат Врвки За Чевли Чевли За Врвки За Играчки Рани Едукативни Наста?

Стобок Картички За Врзување Врвки За Чевли Навој За Учење Играчки, 5 Комплети Децата Учат Да Врзуваат Врвки За Чевли Чевли За Врвки

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

вуд Научете Да Врзувате Играчки За Врвки За Чевли : децата прв чекор во учењето да ги врзуваат своите мали чевли, убави предучилишни играчки за доенчиња, мали деца и деца од предучилишна возраст. Лесен За Употреба : Нема потреба да се користи во куќата за да се демонстрира како да се чипка чевли. И процесот на врзување бара време да се заврши, помага да се подобри трпението и упорноста на децата. Материјали : Изработени од материјална и пријателска боја за вода и тестирани за да бидат безбедни за играње на децата.Бпа слободен, нетоксичен, без мирис, без брус. Алатка за рано Учење : одлична едукативна помош за наставниците и родителите во градинките да ги обучуваат децата со основна вештина да ги врзуваат сопствените врвки за чевли и да ја поттикнат независноста. Вежбајте Врзување Чевли За Деца : Тестирани да бидат безбедни и издржливи и одлична забава за вашето бебе и дете. Вежбајте ја координацијата на развојот на малите мускули за да промовирате координација рака - око. Научете Да Врзувате Играчки За Врвки За Чевли : децата прв чекор во учењето да ги врзуваат своите мали чевли, убави предучилишни играчки за доенчиња, мали деца и деца од предучилишна возраст. Лесен За Употреба : Нема потреба да се користи во куќата за да се демонстрира како да се чипка чевли. И процесот на врзување бара време да се заврши, помага да се подобри трпението и упорноста на децата. Материјали : Изработени од материјална и пријателска боја за вода и тестирани за да бидат безбедни за играње на децата.Бпа слободен, нетоксичен, без мирис, без брус. Алатка за рано Учење : одлична едукативна помош за наставниците и родителите во градинките да ги обучуваат децата со основна вештина да ги врзуваат сопствените врвки за чевли и да ја поттикнат независноста.

Параметри на производот

Слична стока