.

.

Nepnuser Ви благодариме на наставниците за оградување на наставници за благодарност на наставниците Недела на забави Декорација Училница Голема домашна градина надв?

Nepnuser Ви благодариме на наставниците за оградување на наставници за благодарност на наставниците Недела на забави Декорација Училница

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Материјал : Полиестерска ткаенина, издржлива и еднократна водоотпорна водоотпорна без да згасне Големина : 1,6*8,2ft (50 × 250см). Погодно и за затворен и за отворено. Дизајн на пауза на ветер : Постојат четири громи во четири агли, што го прави погодно да се прицврсти на оградата, оградата на скали итн. Совршено за благодарите на украсите на наставниците. И живописни бои и живописни обрасци можат да донесат поздрав фестивал атмосфера на вашата забава. Материјал : Полиестерска ткаенина, издржлива и еднократна водоотпорна водоотпорна без да згасне. Големина : 1,6*8,2ft (50 × 250см). Погодно и за затворен и за отворено. Дизајн на пауза на ветер : Постојат четири громи во четири агли, што го прави погодно да се прицврсти на оградата, оградата на скали итн. Совршено за благодарите на украсите на наставниците. И живописни бои и живописни обрасци можат да донесат поздрав фестивал атмосфера на вашата забава.

Параметри на производот

Слична стока