.

.

100 Пакување 60мл/2оз Пластични Дипломирани Чаши Чаши Со Проѕирна Скала Пластични Мерни Чаши Чисти Епоксидни Чаши За Мешање со 100 Пакувања Дрвени Стапчиња За Мешање З?

100 Пакување 60мл/2оз Пластични Дипломирани Чаши Чаши Со Проѕирна Скала Пластични Мерни Чаши Чисти Епоксидни Чаши За Мешање со 100 Пакувања

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

Вреден Комплет За Дипломирани Мерни Чаши : ќе добиете 100 парчиња 60мл/2оз дипломирани мерни чаши и 100 парчиња дрвени занаетчиски стапчиња, доволно количество за да ги задоволите вашите различни потреби, многу вредно комбинирано пакување за мерење, истурање и мешање на смоли за леење, бои, нечистотија или други самостојни проекти Висококвалитетни Материјали : проѕирните чаши се изработени од висококвалитетна пластика, цврста и издржлива, не е лесна за кршење и деформација, безбедна и нетоксична, лесна за чистење, повеќекратна употреба; стапчето за мешање е направено од дрво за храна, кое е безбедно и еколошки. Лесни За Читање Ознаки : јасните дипломирани линии на чашата за мешање ви помагаат точно да ја измерите количината на секоја состојка; вагата од едната страна на чашата е 5мл, 15мл, 30мл, 45мл, 60мл, а од другата страна е 1/4 мл, 1/2 мл, 3/4 мл, 1 мл, 1 1/2 мл, 2 мл, лесна за читање, што ја олеснува вашата работа со истурање епоксидна или боја. Стап За Мешање на дрво : опремен со стап за мешање на дрво од 4,5 х 0,4 инчи, може да помогне прецизно истурање, мерење, мешање, издавање материјали, а исто така помага при чистење, ефикасно намалување на отпадот, заштеда на време и пари. Широко Користени : совршените чисти епоксидни чаши за мешање се совршени за рачно изработено изработка на занаети, лабораторија, сликарство, козметичко производство, кујни итн. Тоа е совршена алатка за мерење и мешање смоли, епоксидна, дамка, бои, издавање течности, прашоци, пијалоци, порција храна итн. 100 Пакување 60мл/2оз Пластични Дипломирани Чаши Проѕирни Чаши За Мерење Пластични Чаши За Мерење Чисти Епоксидни Чаши За Мешање со 100 Пакувања Дрвени Стапчиња За Мешање За Смола, Епоксидна, Дамка, Широко Користена Боја За Мешање : совршените чисти епоксидни чаши за мешање се совршени за рачно изработени изработка на занаети, лабораторија, сликарство, козметичко производство, кујни итн.

Параметри на производот

Plastic Graduated Cups :
Size:
60 ml/ 2oz, 1.7 inch in bottom diameter, 2 inch in mouth diameter, and 1.9 inch high
Material:
high quality plastic
Color:
transparent
Wooden Stirring Sticks :
Size:
4.5 x 0.4 inch
Material:
food grade wood
Color:
nature color
Package includes: :
100 x Clear Plastic Graduated Mixing Cups :
100 x Wood Craft Sticks :
Слична стока