.

.

Алипис Сад За Јајца Диспензерот Контејнер Керамички Јајца Складирање Метални Јајца Чаши За Појадок Чаши За Јајца Послужавник За Јајца Додаток За Јајца Мултифункц?

Алипис Сад За Јајца Диспензерот Контејнер Керамички Јајца Складирање Метални Јајца Чаши За Појадок Чаши За Јајца Послужавник За Јајца Додаток

DEN 216.80

Пристапност
Залиха

нерѓосувачки челик КУЈНА РЕШЕТКА за ЈАЈЦА Креативен дизајн на форма на чаша, повеќето прилики, можете лесно да ги исчистите. ЧАША СО ТВРДО ВАРЕНО ЈАЈЦЕ 4 парчиња Мултифункционални Чаши За Јајца Држачи За Хотелски Јајца Метални Штандови За Јајца Дома материјалот Од Нерѓосувачки челик Со Висок степен е цврст и отпорен на гребење. ПЕЧЕНИ ЧАШИ за ЈАЈЦА тие се исто така практични подароци за вашите пријатели, тие ќе бидат изненадени и како нив. ДРЖАЧ ЗА СУНЃЕР ЗА УБАВИНА тие се цврсти, издржливи и еднократно, што може да го одржува јајцето заштитено и безбедно. КОНТЕЈНЕР за ЈАЈЦА Изработен од врвен материјал од нерѓосувачки челик кој е и цврст за временска употреба. Пакет Листа 4 х Карактеристики на држачите за јајца - овие мали чаши можат да бидат не само како држачи за јајца, туку и домашна декорација чаши за јајца што се редат. - Изработен со материјал од нерѓосувачки челик, одделение за храна, еколошки и лесен за миење носач на јајца. - Големина : Околу 8,50Х8, 50Х2, 20см/3, 34Х3, 34Х0 чаши за јајца рерна. - Совршено не само за домашна трпезарија, туку и за ресторани и други специјални прилики Контејнер За Јајца. - Боја : организатори на сребрени јајца-со добра текстура и мазна површина, држачот за јајца е и одржува држачи за сервирање јајца.

Параметри на производот

Слична стока