.

.

Towot Tin LEAD Rosin Core Solder Wire за електрично лемење, содржина 1,8% Flux Flux Sn60-PD40 & Precision Tiezers, 5 пинцеви за машини за компјутер, изработени од отпорни на топлина од не'рѓосувачки чел?

Towot Tin LEAD Rosin Core Solder Wire за електрично лемење, содржина 1,8% Flux Flux Sn60-PD40 & Precision Tiezers, 5 пинцеви за машини

DEN 592.48

Пристапност
Залиха

[ПАРАМЕТРИ ЗА АЛЕМИ]- Калај за лемење жица 60%- олово 40%(SN60-PB40) ; Содржина на флукс на лемење : 1,8% [Параметри на жица за лемење] - Дијаметар : 1,0мм /тежина : 100 g. Висококвалитетен не'рѓосувачки челик : Овие заоблени пинцети се изработени од не'рѓосувачки челик со голема јачина, кој е отпорен на повеќето киселини и други корозивни агенси. Ве молиме, ставете ја заштитната цевка назад на медицинските пинцети за безбедно. Прецизност на пинцети : Секој индустриски пинцер е заострен со рака за прецизна употреба. Прецизните пинцети ја прават вашата работа поточна и ја подобрува ефикасноста!. Одлична напнатост и контрола : Тинцерите од не'рѓосувачки челик имаат лесна за зафаќање и совршена напнатост за оптимална удобност и контрола, така што можете лесно и удобно да стегате нешто со пинцети за накит. [ПАРАМЕТРИ ЗА АЛЕМИ]- Калај за лемење жица 60%- олово 40%(SN60-PB40) ; Содржина на флукс на лемење : 1,8%.

Параметри на производот

Слична стока