.

.

Ммлзел Универзална Кожна Футрола За Машки Појас За Појас За Појас за 3,5-6,3 Футрола за Торбичка За Мобилни Телефони 5,3-5,5 инчи)

Ммлзел Универзална Кожна Футрола За Машки Појас За Појас За Појас за 3,5-6,3 Футрола за Торбичка За Мобилни Телефони 5,3-5,5 инчи)

DEN 598.40

Пристапност
Залиха

Пакетот фани за мобилни телефони е изработен од стп кожа со мека крпа внатре, обезбедувајќи добра заштита за вашите електронски уреди, со посебен допир и елегантен изглед, издржлив и отпорен на абење Голем Капацитет : може да собере паметни телефони, како и други мали предмети како што се клучеви, кредитни картички, кратки пенкала, полначи, слушалки итн. Телефонска кутија со јамки за ремени, можете да го поминете ременот преку јамката на ременот на џебот на телефонот. Со дизајнот на дупката за полнење, нема потреба да го вадите телефонот при полнење. Футрола за појас Со Магнетно Затворање овој држач за телефонски ремен лесно се отвора и затвора. Торба за клип за телефонски ремен е погодна за спортови на отворено, пешачење, кампување, планинарење, патување, секојдневен живот, училиште и работа. Пакетот фани за мобилни телефони е изработен од стп кожа со мека крпа внатре, обезбедувајќи добра заштита за вашите електронски уреди, со посебен допир и елегантен изглед, издржлив и отпорен на абење. Голем Капацитет : може да собере паметни телефони, како и други мали предмети како што се клучеви, кредитни картички, кратки пенкала, полначи, слушалки итн. Телефонска кутија со јамки за ремени, можете да го поминете ременот преку јамката на ременот на џебот на телефонот. Со дизајнот на дупката за полнење, нема потреба да го вадите телефонот при полнење. Футрола за појас Со Магнетно Затворање овој држач за телефонски ремен лесно се отвора и затвора. Торба за клип за телефонски ремен е погодна за спортови на отворено, пешачење, кампување, планинарење, патување, секојдневен живот, училиште и работа. Пакетот фани за мобилни телефони е изработен од стп кожа со мека крпа внатре, обезбедувајќи добра заштита за вашите електронски уреди, со посебен допир и елегантен изглед, издржлив и отпорен на абење.

Параметри на производот

Type:
Pouch
Function:
With Card Pocket
Design:
Matte
Package Include:
1*fanny pack:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Слична стока